Nejprodávanější tituly - červen 2022
psychologie

Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Halucinace - 20%
(2x)
Halucinace kdysi platily za královskou cestu do nevědomí. Nejedna kultura je, spolu se sny, považuje za zvláštní, vyšší stav vědomí a snaží se je aktivně navozovat pomocí duchovních cvičení, meditace, drog nebo odloučení.
psychologie
Ukázky

Halucinace

166 Kč
133 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
psychologie

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Všechno dobré je k něčemu zlé - 11%
Toto pokračování knížky Úvod do neštěstí je opět souborem esejů slavného rakousko-amerického psychologa. Zábavným způsobem, plným paradoxů a ironie popisuje kam vede hledání dokonalých jistot a konečných řešení.
psychologie
Ukázky

Všechno dobré je k něčemu zlé

170 Kč
151 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
psychologie

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Asertivitou proti stresu - 14%
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých.
psychologie
Ukázky

Asertivitou proti stresu

315 Kč
271 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
psychologie
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
psychologie

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 303 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 31 > >>