Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022

Jak přežít svého muže
(4x)
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky.

Jak přežít svého muže

359 Kč
Jsme všichni sněhové vločky?
Olive cítí, že je toho na ni moc. Popravdě, nejspíš se každou chvíli psychicky zhroutí. Nejradši by to neřešila, jenže zároveň cítí, že potřebuje pomoc. Proto přijme pozvání na trochu divný letní tábor, kde by se měla dát psychicky do pořádku. J

Jsme všichni sněhové vločky?

314 Kč
Když dá husa huse pusu
Básničky o zvířecích rodinách, jejichž cílem je pobavit děti i rodiče podobenstvími o rodinném životě, zvířecím i lidském, a jen mimochodem představit označení pro samce, samice i mláďata, ač ne vždy zcela ortodoxně.

Když dá husa huse pusu

225 Kč
Město pro každého
(2x)
Město je fascinující lidský vynález, který se stal domovem pro většinu obyvatel naší planety. Jak ale pochopit něco tak složitého a přitom křehkého, jako je město? Manuál urbanisty začátečníka ti přiblíží, jak tato velká lidská mraveniště fungují.
Ukázky

Město pro každého

536 Kč
Mlčící fontány
(4x)
Život ve stínu španělské diktatury. Historický román od autorky bestselleru V šedých tónech.
Ukázky

Mlčící fontány

359 Kč
Něco vymyslíme, Jonáši!
(7x)
Kniha s 15 pohádkami, které se svou délkou nabízí ke čtení "večer před spaním". Ani dlouhé, ani krátké večerníčky určené pro děti od 5 do cca 10 i více let, vypráví jednotlivá dobrodružství malého chlapce a jeho psího kamaráda Hafíka.
Ukázky

Něco vymyslíme, Jonáši!

315 Kč
Pět úkolů pro Rudolfa
(4x)
Ve starém domě se dějí věci nad kterými zůstává rozum stát. Duch Rudolf tam poletuje mezi zdmi a potřebuje dořešit pár věcí, které za života nestihl. Pomocníky v plnění mu budou dva myšáci a zrzavý, vypelichaný kocour.
Ukázky

Pět úkolů pro Rudolfa

315 Kč
Piňďa | Růžové něco
Růžové něco, Piňďa a Tři čuníci jsou obrázkové příběhy v jedné knížce. V půlce knížku otočte, čtěte z druhé strany, a možná vám to pak bude dávat smysl. Růžové něco vzniklo více méně během suchého února 2020.

Piňďa | Růžové něco

395 Kč
Před povodní
(2x)
Vilu na břehu řečovické řeky navštěvuje neznámý host. Přichází starou studnou a nepatří do suchozemského světa. Také Hanu Strnadovou přitahuje spíše svět pod hladinou než mezilidské vztahy ve městě.

Před povodní

269 Kč
Říše popela
Závěrečný díl epické fantasy trilogie Draconis Memoria.

Říše popela

404 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>