Nejprodávanější tituly - červen 2022
dům a zahrada

Parson a Jack Russell Terriér - 11%
Nefalšovaný odvážlivec! Malý, ale neustále aktivní teriér vnese elán do vašeho každodenního života, protože jeho životní filozofií je změna, radost a napětí.
dům a zahrada

Parson a Jack Russell Terriér

143 Kč
127 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 11%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci?
dům a zahrada

Stavba pece na pizzu a chleba

251 Kč
223 Kč
Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce - 11%
Jak se snadno naučit „kočičí“ řeči! Naše sametové tlapky mají k vyjadřování spoustu možností. Vedle předení, mňoukání a prskání využívají i svou rozmanitou tělesnou řeč, když nám chtějí něco sdělit. Odhalte tajemství kočičí řeči..
dům a zahrada

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce

143 Kč
127 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 11%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
dům a zahrada

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

152 Kč
135 Kč
Úspěšný chov včel - 11%
Tato kniha mohla vzniknout jen díky mnohaleté včelařské praxi. Začínající včelař ji může využívat jako spolehlivou pomůcku při zakládání svého včelařského chovu a pokročilý včelař se přiučí novinkám v oboru.
dům a zahrada

Úspěšný chov včel

359 Kč
319 Kč
Zdravý pes - 11%

Psi mají pověst nejlepších přátel člověka a jejich popularita mezi lidmi neustále stoupá. V knize najdete podrobné návody, překvapivé tipy a triky i náhledy do psí mentality.

dům a zahrada

Zdravý pes

269 Kč
239 Kč
Morče - 11%
Odbornice na morčata Katrin Behrendová vysvětluje, jak správně chovat morče tak, aby zůstalo zdravé a přítulné. V knize najdete nejen praktické rady, jak morče ubytovat, jak o něj pečovat a jak ho krmit, ale také návrhy na hry a zaměstnání.
dům a zahrada

Morče

116 Kč
103 Kč
Jak porozumět řeči psího těla - 11%
Dobrý vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit pouze na základě správně fungující komunikace – k tomuto závěru došla Rosie Lowryová po třiceti letech praxe a studia v oblasti výcviku a řešení problémového chování psů.
dům a zahrada

Jak porozumět řeči psího těla

233 Kč
207 Kč
Německý ovčák - 11%
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
dům a zahrada

Německý ovčák

116 Kč
103 Kč
Povrchové úpravy dřeva - 20%
Zkušená autorka vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení.
dům a zahrada
Ukázky

Povrchové úpravy dřeva

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 99 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>