Nejprodávanější tituly - červen 2022
beletrie

Gott - 11%
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
beletrie
Ukázky

Gott

449 Kč
399 Kč
Stvůra - 11%
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
beletrie

Stvůra

323 Kč
287 Kč
Slídil - 11%
(5x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

beletrie
Ukázky

Slídil

358 Kč
318 Kč
Tajemství lorda Lynforda - 20%
(1x)
Tajemství lorda Lynforda Dědicové titulu by se neměli ženit s bohatými vdovami, obzvlášť s těmi, které jsou zároveň matkami devítiletých dcer.
beletrie
Ukázky

Tajemství lorda Lynforda

109 Kč
87 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
beletrie

Prašina

260 Kč
231 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
beletrie
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Bez tebe jsem ztracen - 20%
(2x)
„Měla bys být mou ženou, Livio.“ Ale Livia řekla králi Matteovi, muži, kterého milovala, „ne“. Právě proto, že ho milovala! Už totiž nebyla tím ubohým nalezencem, kterému Matteo poskytl přístřeší.
beletrie
Ukázky

Bez tebe jsem ztracen

69 Kč
55 Kč
Hardware - 11%
Román Hardware je jedním z vrcholných děl kyberpunku a jako takový mimo jiné posloužil i jako prvotní inspirace ke vzniku RPG hry Cyberpunk a následně tak i k počítačové hry Cyberpunk 2077.
beletrie
Ukázky

Hardware

448 Kč
398 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat - 11%
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
beletrie
Ukázky

Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat

268 Kč
238 Kč
Musíš se oženit! - 20%
(2x)
Uznávaný architekt Drew Maddox nemá, pokud jde o ženy, zrovna nejlepší pověst, ale jako vyhlášený sukničkář si za ni může především sám. Nový skandál, který se právě v bulváru objevil, ho však může stát skvěle rozjetou kariéru.
beletrie
Ukázky

Musíš se oženit!

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>