Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022

Kouzlo obsidiánu
(1x)
Anna se vzpamatovala ze šoku a konečně přijala fakt, že je součástí temného světa démonů a zaklínačů, o němž dosud neměla ani tušení. Zjišťuje, že do jejího světa patří také mágové a alchymisté, kteří ji mají chránit.
Ukázky

Kouzlo obsidiánu

269 Kč
Kraď jako umělec
(3x)
Bohatě ilustrovaná, chytrá a vtipná knížka o tvoření, novátorství a plagiátorství v digitální době. Lze dnes vůbec být 100% původní? A má smysl o to usilovat?
Ukázky

Kraď jako umělec

229 Kč
Království pro Popelku
Vlastně už v okamžiku, kdy ten snědý muž, zahalený pouze do ručníku, vyšel z koupelny, Izzy věděla, že má problém!
Ukázky

Království pro Popelku

69 Kč
Krev upírky
Hlavní hrdinka Harriet Brandtová je dcerou šíleného vědce a rasově smíšené kněžky voodoo. Vyrůstá na jamajské plantáži svých rodičů a po vzpouře otroků je dána na výchovu do kláštera.
Ukázky

Krev upírky

210 Kč
Kristovy relikvie
Kniha uznávaného historika Marka Šmída se věnuje relikviím spojeným s osobou Ježíše Krista. V chronologickém kontextu jeho života sleduje osud svatého grálu, posvátného roucha, sloupu bičování, Kristovy krve, trnové koruny, roušky...
Ukázky

Kristovy relikvie

209 Kč
Krycí jméno Studentka
„Plať pravidelně známky ROH a my ti dovolíme jezdit na nákupy do NDR. Drž hubu, a můžeš si koupit trabanta...“ I takovými pravidly se řídil náš každodenní život v předlistopadovém Československu.
Ukázky

Krycí jméno Studentka

279 Kč
Legenda o Ladě
(1x)

Dokáže smrt jen brát, nebo také dávat? Na den, kdy na ni se šťastným úsměvem Ilja zamával a pak se pod ním během chvilky prolomil led, Lada nikdy nezapomene. Vzal si ho vodjanoj, pán řeky, a ona teď cítí vinu.

Ukázky

Legenda o Ladě

209 Kč
Lukáš superhrdina
Předně – jmenuju se Lukman, a ne Lukáš, a jsem superhrdina. Vy si určitě myslíte, že jsem jen obyčejný čtvrťák, ale to není pravda. No uznejte, může obyčejný kluk ovládat větry? Nebo luk a šípy? Nebo Ramba? Jediné, co neumím ovládat a co bych chtěl umět ovládat ze všeho nejvíc, jsou mí rodiče.
Ukázky

Lukáš superhrdina

179 Kč
Má druhá šance
Co byste dělaly, kdyby vás kluk, do kterého jste bláznivě zamilované, viděl jen jako svou nejlepší kamarádku? Sedmnáctiletá Lorn je basketbalová hvězda, ale v lásce je naprosto nesmělá, a proto Theo nemá o jejích pocitech ani ponětí.
Ukázky

Má druhá šance

279 Kč
Máma to má na háku
(1x)
Co si všechny mámy skutečně myslí, ale radši nevysloví nahlas… Upřímná, neuctivá a hlavně někonečně zábavná četba pro všechny rodiče, co se budou s úlevou smát jejím jízlivým pravdám.
Ukázky

Máma to má na háku

258 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100