Nejprodávanější hudba - červenec 2022

Lidová Redlová
(1x)
Dvě desetiletí se písničkářka Lucie Redlová bránila naplno navázat na odkaz svého otce Vlasty Redla. Svou lásku k lidové a ohlasové hudbě a léta zkušeností z kapel Docuku a Garde naplno zúročila až nyní, na albu Lidová Redlová.

Lidová Redlová

314 Kč
Společný koncert
Není třeba zdůrazňovat, že jak Hradišťan, tak i Hana a Petr Ulrychovi a "jejich" Javory patří mezi stálice české hudební scény. Svými písněmi přinášejí radost posluchačům už více než padesát let.

Společný koncert

359 Kč
Posledné veci
Album legendy československé populární hudby obsahuje 12 nových písní, které Miro Žbirka natočil před svým náhlým odchodem na sklonku 2021.

Posledné veci

557 Kč
Zpívejte, volové!
Kompaktní disk Zpívejte, volové! přináší nahrávku sedmadvaceti písní Jana Vodňanského a Přemysla Ruta, natočených před více než třiceti lety s řadou zajímavých hudebních hostů.

Zpívejte, volové!

270 Kč
18
Legendární kytarista a hollywoodský vampír společně natočili album nejrůznějších cover verzí. Předělali nahrávky The Beach Boys, Johna Lennona, Killing Joke nebo Velvet Underground. A doplnili je dvěma původními skladbami, které složil Johnny Depp.

18

710 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
The Bridge
Nové album The Bridge vznikalo v době v pandemie a Sting na něm přemítá o osobní ztrátě, odloučení a neobvyklých sociálních a politických zmatcích.

The Bridge

881 Kč
Kdyby tisíc klarinetů / Starci na chmelu
Písničky ze dvou kultovních českých filmových muzikálů šedesátých let.

Kdyby tisíc klarinetů / Starci na chmelu

316 Kč
Live In Prague - 4LP
4LP plné muziky jednoho z nejznámějších světových skladatelů filmové hudby Hanse Zimmera!

Live In Prague - 4LP

1 322 Kč
Wabi a ďáblovo stádo
Ďáblovo stádo je společenství umělců napříč profesemi, spojených pouze pro toto album.

Wabi a ďáblovo stádo

386 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 53 položek
1 2 3 .. 6 > >>