Nejprodávanější tituly - červenec 2022
atlasy a mapy

Toskánsko - Víkend - 11%
Zbrusu nový průvodce za romantikou vám pomůže naplánovat dovolenou snů. Představte si kopce osázené vinicemi nebo olivovníky, řady cypřišů čnících do výše, kláštery, středověké vesničky, hrdě vyhlížející města.
atlasy a mapy

Toskánsko - Víkend

251 Kč
223 Kč
Toulání za šumavskými sklárnami s profesionálním průvodcem Josefem Peckou
(1x)
Nová kniha profesionálního průvodce Šumavou Josefa Pecky se bude věnovat jedné z nejatraktivnějších kapitol historie Šumavy – sklářství. Autor přiblíží historii nejslavnějších šumavských skláren, osudy jejich zakladatelů a majitelů.
atlasy a mapy
Ukázky

Toulání za šumavskými sklárnami s profesionálním průvodcem Josefem Peckou

179 Kč
Výlety podél Berounky - 11%
Turisticko-obrázková publikace s tipy na výlety podél řeky Berounky je určena pro rodinné i individuální toulky, pro příznivce delších i kratších turistických výletů, pro milovníky historických památek i přírodních pozoruhodností, pro romantiky i pro vášnivé fotografy.
atlasy a mapy

Výlety podél Berounky

233 Kč
207 Kč
Žákovský atlas - 11%
Alternativní školní atlas inspirovaný školními atlasy z celého světa.
atlasy a mapy

Žákovský atlas

287 Kč
255 Kč
Místa zrychleného tepu - 11%
Zkušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
atlasy a mapy
Ukázky

Místa zrychleného tepu

242 Kč
215 Kč
Atlas – co je kde na Zemi - 11%
První dětský atlas, který předvádí náš svět ve 3D zobrazení. Díky jeho více než 60 speciálně vytvořeným trojrozměrným mapám a ilustracím se malí čtenáři seznámí se všemi světadíly Země. V úvodu Atlas navíc přináší i obrazové vysvětlení jejího vývoje.
atlasy a mapy

Atlas – co je kde na Zemi

359 Kč
319 Kč
Český kras - 11%
Příručka obsahuje dvacet nejzajímavějších pěších turistických tras. Kromě popisů tras nechybí výřezy panoramatických map, výškový profil túr a charakteristika jejich náročnosti. Každá trasa je doplněna fotografiemi.
atlasy a mapy

Český kras

161 Kč
143 Kč
To nejlepší z Novohradských hor - 11%
Novohradské hory na pomezí Jihočeského kraje, Dolních Rakous a Horních Rakous představují vyhledávanou oblast pro milovníky turistiky všeho druhu. Výčet atraktivit, na které tady lze narazit, je rozsáhlý.
atlasy a mapy

To nejlepší z Novohradských hor

179 Kč
159 Kč
Akademický atlas českých dějin - 11%
(5x)
Publikace zpřístupňuje na mapách, kartografických modelech, vyobrazeních, grafech a kartogramech hierarchicky uspořádaný soubor vybraných poznatků moderní české historické vědy po roce 1989 vztahujících se k českým a slovenským dějinám.
atlasy a mapy
Ukázky

Akademický atlas českých dějin

2 691 Kč
2 392 Kč
Bosna a Hercegovina - 11%

První český turistický průvodce věnovaný horské turistice a trekingu v Bosně a Hercegovině. Kromě popisů pěších túr, ubytování a východisek v 11 bosenských pohořích nabízí také úvodní kapitoly o historii, zeměpise a praktických otázkách cetování.

atlasy a mapy

Bosna a Hercegovina

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 120 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>