Nejprodávanější tituly - červenec 2022
medicína

Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
medicína
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Demence a jiné poruchy paměti - 20%
Publikace přináší kompletní obraz o poruchách paměti a demence, jejich typech a klinické prezentaci. Rovněž uvádí, jaké jsou jejich příčiny či co se v současnosti z této oblasti zkoumá, a také jak lze uvedené poruchy léčit.
medicína
Ukázky

Demence a jiné poruchy paměti

195 Kč
156 Kč
Vývoj resilience v dětství a dospělosti - 20%
Popsat vyčerpávajícím způsobem tak rozsáhlou a komplikovanou tematiku, jakou vývoj resilience bezesporu je, je velice obtížné. PhDr. Iva Šolcová, Ph.D., se o to s úspěchem pokusila.
medicína
Ukázky

Vývoj resilience v dětství a dospělosti

152 Kč
122 Kč
Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči - 20%
Problematika náhradní rodinné péče je tématem hojně diskutovaným a mediálně vděčným. Příběhů o tom, jak nebohý sirotek ke štěstí přišel, nebo, jak nic netušící rodiče adoptovali bezcitné monstrum, najdeme ve filmové i televizní produkci víc než dost.
medicína
Ukázky

Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči

169 Kč
135 Kč
Sexuální dysfunkce - 20%
Monografie se zabývá poruchami erekce a ejakulace, frigiditou, anorgasmií a vaginismem. Autor analyzuje organické a psychogenní příčiny těchto poruch a uvádí principy jejich léčby s důkladným přehledem metod farmakoterapeutických.
medicína
Ukázky

Sexuální dysfunkce

365 Kč
292 Kč
Základní ošetřovatelská péče v pediatrii - 20%
Kniha, která je svým pojetím ojedinělá, je určena studentům ošetřovatelství, nově nastupujícím sestrám i těm, které již v pediatrických oborech pracují.
medicína
Ukázky

Základní ošetřovatelská péče v pediatrii

229 Kč
183 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
medicína
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
medicína
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 128 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>