Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
hobby

Dýmkařská bichle

Žhavá jako uhlík. I taková může být kniha o vodních dýmkách, to mi věř. Tato bichle vypráví příběh o tajemném světě dýmu, bublajících dýmek a jejich kultuře optikou dnešní doby. A že je to doba uspěchaná!

hobby
Ukázky

Dýmkařská bichle

249 Kč
Svět non toxic
Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké.
hobby
Ukázky

Svět non toxic

249 Kč
Bike instruktor
Baví vás jezdit na kole? V lese po kořenech? Chcete se naučit skákat a zatáčet, ale nevíte jak na to?
hobby
Ukázky

Bike instruktor

195 Kč
Hry do lesa a do přírody

Příroda, hry a dobrá zábava – ideální recept na víkendový výlet! Hledáte způsob, jak v dětech pěstovat lásku k přírodě, nebo si jen chcete zpestřit výlet zábavnou hrou? Sáhněte po naší knize! Najdete zde řadu zajímavých aktivit a činností, díky nimž děti získají základní poznatky o přírodě a naučí se, jak se k ní chovat.

hobby
Ukázky

Hry do lesa a do přírody

169 Kč
222 tipů a triků pro drony
Lákají vás drony a přemýšlíte o nákupu? Jste již vlastníky dronu a chcete maximalizovat jeho potenciál? Hledáte praktické tipy, jak zlepšit svoje létání a kvalitu videí pořízených dronem? Přední český odborník na drony připravil soubor těch nejlepších rad, návodů a informací, které využijete při všech možných činnostech týkajících se provozování dronu.
hobby
Ukázky

222 tipů a triků pro drony

299 Kč
Keramika pro začátečníky
Přesvědčte se, že krásné keramické výrobky le vytvořit i bez kruhu, jen za pomoci vlastní šikovnosti a téhle knihy, která vás provede vším, co potřebujete vědět o keramické tvorbě. Dočtete se, jak vybrat správnou hlínu, jaké nástroje potřebujete a čím z vašeho okolí je můžete snadno nahradit, vyrobíte si i vlastní razítka.
hobby
Ukázky

Keramika pro začátečníky

249 Kč
Křišťálová pryskyřice
Křišťálová pryskyřice je krásná čirá hmota, s kterou lze hravě experimentovat, lít do forem, ale i na rovné plochy, na kterých se udrží díky povrchovému pnutí, zalévat přírodniny, korálky, drátky, smaltované výrobky a další drobné předměty.
hobby
Ukázky

Křišťálová pryskyřice

246 Kč