Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
naučné

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

naučné
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Do hlubin - 20%

Kniha, v níž děti za pomoci kapitána Záhady poznají tajemství a krásy podvodního světa, stejně jako úskalí jeho objevování. Milí suchozemci, vydejte se společně s kapitánem Záhadou na tajemnou plavbu světovými moři a oceány na palubě jeho ponorky.

naučné
Ukázky

Do hlubin

249 Kč
199 Kč
Hmyz a jiní drobní živočichové - 20%
V této knize najdeš asi 85 druhů hmyzu, pavouků a dalších drobných živočichů, kteří se u nás vyskytují nejčastěji a které bychom měli znát.
naučné
Ukázky

Hmyz a jiní drobní živočichové

229 Kč
183 Kč
Příběhy květinových víl - Tvoření z lučního kvítí - 20%
Luna má babičku jako z pohádky. Má krásné stříbrné vlasy a voní po bylinkách. Celé léto je totiž spolu sbírají a suší a babička jí o nich dokáže krásně vyprávět. Vymýšlí pro ni příběhy o květinových vílách, které Luna moc ráda poslouchá.
naučné
Ukázky

Příběhy květinových víl - Tvoření z lučního kvítí

209 Kč
167 Kč
Český rok - 20%
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
naučné
Ukázky

Český rok

149 Kč
119 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
naučné
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč