Nejprodávanější knihy - červenec 2022
neobyčejné osudy

Moje máma Jana Brejchová - 11%
(3x)
Tato kniha je životním příběhem herečky Jany Brejchové, jedné z největších českých filmových hvězd, zachycený její dcerou Terezou Brodskou.
neobyčejné osudy

Moje máma Jana Brejchová

449 Kč
399 Kč
Veřejní nepřátelé - 11%
(4x)
Inspirativní slovní přestřelka dvou předních francouzských intelektuálů. Dva kontroverzní autoři si šest měsíců intenzivně dopisují, aby se vypsali z témat, která je pálí, obrazně i doslova.
neobyčejné osudy
Ukázky

Veřejní nepřátelé

314 Kč
279 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.
neobyčejné osudy

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Hořím - 11%
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
neobyčejné osudy

Hořím

395 Kč
351 Kč
Připraven sloužit - 11%
(1x)
Otevřený, zábavný i dojemný rozhovor novinářky Renaty Kalenské s Karlem Schwarzenbergem. Předmluvu napsala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.
neobyčejné osudy

Připraven sloužit

359 Kč
319 Kč
Láska a věda - 11%
Kniha pamětí mikrobiologa Jána Vilčeka určitě zaujme i čtenáře, kteří zrovna nebádají v laboratoři nad nějakým novým lékem. Předkládá životní příběh zajímavý, dobrodružný, plný zvratů.
neobyčejné osudy
Ukázky

Láska a věda

312 Kč
278 Kč
Život na cestě: autobiografie - 11%
Autobiografie světoznámého britského neurologa Olivera Sackse, který se proslavil svými případovými studiemi fascinujících a neobvyklých lidských příběhů (ať se jedná o epidemii spavé nemoci, která své oběti zanechala na desetiletí v katatonickém sta
neobyčejné osudy

Život na cestě: autobiografie

323 Kč
287 Kč
Poslední prvotina - 11%
Druhé, doplněné vydání knížky Poslední prvotina vychází v témže roce po úspěšných autorských čtení a rychlém vyprodání prvního vydání.
neobyčejné osudy

Poslední prvotina

180 Kč
160 Kč
Mých sedm životů - 11%

Kniha rozhovorů s novinářkou, redaktorkou, filmovou publicistkou a překladatelkou Agnešou Kalinovou (1924–2014) zachycuje takřka celý její život a má charakter pamětí.

neobyčejné osudy
Ukázky

Mých sedm životů

357 Kč
318 Kč
Klan Gucci - 11%
Kdo zabil Maurizia Gucciho? Objevte senzační pravdivý příběh o vraždě, zešílení, slávě a hamižnosti, jenž otřásl dynastií Gucciových – a stal se inspirací hollywoodského velkofilmu.
neobyčejné osudy

Klan Gucci

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 124 položek
1 2 3 .. 13 > >>