Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
kariéra

Vzpomínky na jižní Pacifik - 11%
Nová Kaledonie se na první pohled jeví jako ráj na zemi. Azurově modrá laguna, nádherné písčité pláže a endemické rostliny dělají z tohoto ostrova v jižním Pacifiku vyhledávanou turistickou oblast.
kariéra

Vzpomínky na jižní Pacifik

179 Kč
159 Kč
Architektura kreativního myšlení - 11%
(1x)
Světově proslulá architektka Eva Le Peutrec vám ve své knize prozradí, jak vás mohou složité situace posunout, jak vše zlé přetavit v něco pozitivního a především jak je důležité používat kreativní myšlení.
kariéra
Ukázky

Architektura kreativního myšlení

197 Kč
175 Kč
Umění války - 11%

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

kariéra

Umění války

449 Kč
399 Kč
Vedení v krizi - 11%
Vychovejte si spokojené zaměstnance. Může se nám zdát, že jedna krize střídá druhou, ale bez ohledu na to, co se děje okolo nás, musíme vycházet se zaměstnanci a pracovat.
kariéra
Ukázky

Vedení v krizi

269 Kč
239 Kč
Dvojitá výhra
Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce. Říkáme si: když ještě trochu přidám, zvládnu to. Ať ale makáme, jak chceme, povinnosti nás vždycky předběhnou.
kariéra

Dvojitá výhra

239 Kč
Stoikův průvodce pro každý den - 11%
(1x)
Kde najít skutečnou radost? Jak zapřáhnout sílu rozumu ve svůj prospěch? Co je skutečným měřítkem úspěchu? Jak zvládat vztek? Jak nalézt smysl života? Jak překonat zármutek? Odpovědi na tyto i další otázky jsou jádrem stoické filozofie.
kariéra

Stoikův průvodce pro každý den

359 Kč
319 Kč
Jak budovat image úspěšného a vlivného člověka - 11%
Bez ohledu na to, čeho se snažíte dosáhnout, je váš úspěch v pracovním i osobním životě definován lidmi kolem vás – lidmi, kteří mají potenciál změnit směr vašeho života.
kariéra

Jak budovat image úspěšného a vlivného člověka

341 Kč
303 Kč
Jak vést lidi a probudit v nich život - 36%

Anselm Grün v této knize ukazuje, jaké předpoklady pro vedení lidí jsou klíčové, jak mohou organizaci prospět, a také cestu, jak jich dosáhnout.

kariéra

Jak vést lidi a probudit v nich život

230 Kč
148 Kč
Myšlením k bohatství pro 21. století
Autor knihy Myšlením k bohatství se během třiceti let setkal s desítkami magnátů, předáků, vynálezců a manažerů, s nimiž vedl dlouhé podrobné rozhovory, aby zjistil, čemu právě oni vděčí za své úspěchy.
kariéra

Myšlením k bohatství pro 21. století

319 Kč
Naslouchej - 11%
Nová kniha britské autorky, paliativní lékařky Kathryn Mannixové, je citlivou studií empatie pevně zasazené do každodenní praxe.
kariéra

Naslouchej

423 Kč
376 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>