Nejprodávanější tituly - červenec 2022
rock

18
Legendární kytarista a hollywoodský vampír společně natočili album nejrůznějších cover verzí. Předělali nahrávky The Beach Boys, Johna Lennona, Killing Joke nebo Velvet Underground. A doplnili je dvěma původními skladbami, které složil Johnny Depp.
rock

18

710 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.
rock

Noční obraz

670 Kč
The Bridge
Nové album The Bridge vznikalo v době v pandemie a Sting na něm přemítá o osobní ztrátě, odloučení a neobvyklých sociálních a politických zmatcích.
rock

The Bridge

881 Kč
Čaruj
Pozoruhodná debutová deska projektu frýdecko-místeckého písničkáře Davida Stypky a jeho kapely Bandjeez s názvem Čaruj. Bytostné autorské dílo, zcela nadčasová záležitost.
rock

Čaruj

431 Kč
Dance Fever
Dance Fever je páté studiové album anglické indie rockové kapely Florence and the Machine.
rock

Dance Fever

1 061 Kč
Dicke Titten
Čtvrtý singl z alba ZEIT na limitovaném 7" vinylu. Obsahuje originální singl a verzi od bavorské dechovky LaBrassBanda.
rock

Dicke Titten

503 Kč
Raw ('That Little Ol' Band From Texas)
(1x)
Nové album „Raw“ vzniklo v souvislosti s dokumentárním filmem o skupině pro společnost Netflix.
rock

Raw ('That Little Ol' Band From Texas)

710 Kč
The Heart Is Strange
Po čtyřech desetiletích od legendárního alba "A Secret Wish" se bývalé členky skupiny Propaganda Claudia Brücken a Susanne Freytag vracejí jako XPropaganda.
rock

The Heart Is Strange

305 Kč
Duets
Stingovo album Duets je průřem skladeb od roku 1992 do roku 2021. Na albu je možné nalézt skladby nazpívané s Herbiem Hancockem, Ericem Claptonem, Annie Lennox, Charlesem Aznavourem, Shaggym aj.
rock

Duets

350 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.
rock

Huh!

764 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>