Nejprodávanější tituly - červenec 2022
zdraví a výchova dětí

Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
zdraví a výchova dětí

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Hrajeme si a tvoříme se skřítky - 20%
Jak získat pozornost dětí a jak je zaujmout? Na tuto otázku spolehlivě odpoví kniha Naděždy Kalábové Hrajeme si a tvoříme se skřítky. Činnosti, které jsou zde popsány, učí děti porozumět sobě i jejich kamarádům.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hrajeme si a tvoříme se skřítky

169 Kč
135 Kč
Hry na dětské tábory - 20%
Kniha obsahuje náměty pro zábavné činnosti s dětmi na letních táborech, dále pro aktivity organizovaných skupin dětí v zájmových kroužcích a oddílech, inspiraci v ní najdou všichni, kdo hledají zajímavé tipy pro aktivní náplň volného času dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hry na dětské tábory

229 Kč
183 Kč
Něžná náruč rodičů - 14%
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.
zdraví a výchova dětí

Něžná náruč rodičů

464 Kč
399 Kč
Orientační hry nejen do přírody - 20%
Kniha je určená všem, kteří se chystají hrát nebo organizovat orientační hry a hříčky, a také těm, kteří chtějí zpestřit dětem školní vyučování, kurz, školu v přírodě či tábor.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Orientační hry nejen do přírody

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 206 položek
<< < 1 .. 19 20 21