Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
detektivky

Lvíče - 11%
Který český román obsahuje milostný příběh rozepjatý od cynismu k osudovosti, přitom je humorný, ironický a posléze se promění v kriminální drama vrcholící odvěkou otázkou zrady a pomsty, mravního selhání a trestu?
detektivky

Lvíče

250 Kč
222 Kč
Sestra - 11%
Na místě, které je opředeno krvavými historkami, naleznou mrtvolu mladé ženy. Ačkoliv případ odložila policie do zapomnění, Rebeka Zimová ani po pěti letech nepřestává hledat vraha své sestry.
detektivky

Sestra

89 Kč
79 Kč
Stockholm: Recept na vraždu
(1x)
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Stockholm: Přísně tajné. Nablýskaný svět luxusních restaurací má dvě tváře. To, co je vidět, jsou pokrmy netušených chutí, usmívající se obsluha, dokonalý servis.
detektivky

Stockholm: Recept na vraždu

89 Kč
Ztracená brána - 11%
V spletitém podzemí Starého Města řádí záhadné monstrum. Jeho oběti mají na těle zvláštní škrábance. Ke všem napadením došlo poblíž rotundy svatého Kříže. Podle pověstí podobné stvoření utočilo na stejném místě již počátkem 15. století.
detektivky

Ztracená brána

179 Kč
159 Kč
Prokletí vladyckého rodu - 11%
Další případ mnicha Remigia, snímž jste se setkali vpředchozí knize Podivná vražda na knížecím dvorci, začíná prosbou vdovy po jeho bratrovi, aby pomohl najít toho, kdo připravil o život jejího nejstaršího syna.
detektivky

Prokletí vladyckého rodu

89 Kč
79 Kč
Selfies - 11%
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
295 Kč
Stockholm - Přísně tajné
(5x)
Stockholm - Přísně tajné je napínavý příběh o honbě za uznáním a láskou v současném Stockholmu, který se okamžitě po svém vydání stal bestsellerem ve Švédsku, Německu, Itálii a dalších zemích.
detektivky
Ukázky

Stockholm - Přísně tajné

89 Kč
The Dinner - 11%
An evening in Amsterdam and two couples meet for dinner.They need to discuss their teenage sons.The boys have committed a horrifying act, caught on CCTV.They remain unidentified - except by their parents.
detektivky

The Dinner

188 Kč
167 Kč
Umění v krvi - 11%
Londýn, chladný prosinec roku 1888. Sherlocku Holmesovi je 34 let a po katastrofálním vyšetřování případu Jacka Rozparovače se opět uchýlil ke kokainu. Watson nedokáže svého přítele ani utěšit, ani ho vytrhnout z letargie...
detektivky

Umění v krvi

296 Kč
263 Kč
Černooká blondýnka - 11%
(4x)
Geniální detektiv Phil Marlowe ožívá!
detektivky

Černooká blondýnka

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 239 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>