Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
ostatní

Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
ostatní
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Křišťálová pryskyřice - 20%
Křišťálová pryskyřice je krásná čirá hmota, s kterou lze hravě experimentovat, lít do forem, ale i na rovné plochy, na kterých se udrží díky povrchovému pnutí, zalévat přírodniny, korálky, drátky, smaltované výrobky a další drobné předměty.
ostatní
Ukázky

Křišťálová pryskyřice

246 Kč
197 Kč
Na čem mi záleží - 20%
Přepis pořadů zabývajících se starozákonními knihami, perikopami a různými biblickými postavami, čtenáři tu naleznou i vyznání Jana Hellera.
ostatní
Ukázky

Na čem mi záleží

148 Kč
118 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
ostatní
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
ostatní
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
ostatní
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
V soukolí okřídleného šípu - 20%
Knihu si nenechá ujít žádný zájemce o historii i současnost motorizmu. Dramatické příběhy Ing. Karla Hrdličky a Ing. Petra Hrdličky, CSc., otce a syna, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou.
ostatní
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

254 Kč
203 Kč
Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky - 20%
Beskydy a JavorníkyLesnaté Beskydy jsou ekologicky čistou oblastí České republiky, která leží mimo ruch tradičních turistických center. Můžete se s námi vydat na průzkum krajiny mezi Lysou horou, Radhoštěm a Javorníkem, která je krásná po celý rok.
ostatní
Ukázky

Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky

139 Kč
111 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
ostatní
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 292 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 > >>