Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
zdraví a životní styl

Svět non toxic - 20%
Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké.
zdraví a životní styl
Ukázky

Svět non toxic

249 Kč
199 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
264 cvičení na velkém míči - 20%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
zdraví a životní styl
Ukázky

264 cvičení na velkém míči

212 Kč
170 Kč
Strečink na anatomických základech - 20%
Potřebujete zvýšit flexibilitu, snížit svalové bolesti, rozvíjet svalovou sílu, a tím pádem zlepšit sportovní výkon?
zdraví a životní styl
Ukázky

Strečink na anatomických základech

407 Kč
326 Kč
Neodvracej pohled - 20%
Na základě příkladů, cvičení a vedených meditací nabízí vhledy a účinné metody, jak v každodenním životě rozvíjet všímavost.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neodvracej pohled

297 Kč
238 Kč
Jóga pro holky ze Západu - 20%
(1x)

Cesta do krajiny pánevního dna – cyklická, hormonální, orgánová Jógová knižní průvodkyně na cestě ženského sebepoznáni, na dobrodružném poznávacím zájezdě po galaxii ženského těla, života. Zorientujte se v sobě a objevte své poklady!

zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga pro holky ze Západu

279 Kč
223 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Tělo: příručka pro uživatele - 20%
(1x)

Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit. Celý život trávíme v jednom těle, a přece většina z nás příliš netuší, jak funguje a co se v něm odehrává. Historie anatomie a medicíny je plná zapomenutých hrdinů, ohromujících příběhů a zajímavých faktů.

zdraví a životní styl
Ukázky

Tělo: příručka pro uživatele

349 Kč
279 Kč
Wim Hof. Cesta Ledového muže - 20%
Jak podpořit svůj imunitní systém a zůstat zdravý na těle i na duchu! Příručka WH plná praktických postupů, metod a návodů zohledňujících konkrétních onemocnění. Součástí je také 30denní výzva.
zdraví a životní styl
Ukázky

Wim Hof. Cesta Ledového muže

208 Kč
166 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>