Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
pohádky a legendy

Adventní pohádky - 20%

S pohádkovým adventním kalendářem tu Vánoce budou coby dup! Prožijte s vašimi dětmi kouzelný předvánoční čas a zpříjemněte si čekání na Ježíška společným čtením. Dvacet čtyři pohádek vás přenese do světa čar a kouzel, ve kterém potkáte bohaté prince i odvážné chasníky, pyšné princezny i chudé dívky.

pohádky a legendy
Ukázky

Adventní pohádky

209 Kč
167 Kč
Dubánci - příběhy jednoho roku - 20%
(2x)
Víte, že Dubánci skutečně existují? Jak jinak vysvětlíte, že držíte v ruce knihu plnou jejich příběhů? Knihu o životě tak neskutečném, že o něm nemáte ani ponětí. O životě mezi korunami dubů… Poznejte, jak se Dubánci skamarádili s vodníkem Mníkem z rybníka Raubířníka, jak potkali Poseidona nebo jak pomohli strašidlu Jakubovi, drakovi Kaštounovi či jelenu Poldovi.
pohádky a legendy
Ukázky

Dubánci - příběhy jednoho roku

189 Kč
151 Kč
O autech - Pohádky na čtyřech kolech - 20%
Krátké pohádky plné aut! Po úspěchu s pohádkami o mašinkách přichází dvě desítky pohádek, v nichž se nechal autor tentokrát inspirovat světem motorů a rychlých kol, ale nezapomněl ani na přírodu, a hlavně na děti.
pohádky a legendy
Ukázky

O autech - Pohádky na čtyřech kolech

209 Kč
167 Kč
Pohádky z lesa - 20%
V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka. Tatínek s maminkou léčí přes den stromy v lese a shánějí potravu.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky z lesa

237 Kč
190 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 20%
(1x)

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.

pohádky a legendy
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

209 Kč
167 Kč
Kočičí pohádky - 20%
(1x)
Máte rádi moderní pohádky? Máte rádi kočky? Vítejte v Kočičích pohádkách! Poznejte nejslavnější kocouří kapelu, zjistěte, proč na jaře rozkvétají kočičky, a seznamte se s kočkou jménem Kalamita.
pohádky a legendy
Ukázky

Kočičí pohádky

237 Kč
190 Kč
Čárymáry na zdi - 20%
(1x)
Nenechte si ujít znovuobjevený pohádkový příběh Václava Čtvrtka! Co se všechno stane, když ožije křídový panák nakreslený na zdi mezi oknem a meruňkovým stromkem? Legendární tvůrce Rumcajse nebo Křemílka a Vochomůrky v půvabné knížce o oživlé malůvce
pohádky a legendy
Ukázky

Čárymáry na zdi

212 Kč
170 Kč
Zlatý poklad - 20%
(11x)
Bohatě ilustrovaná kniha pohádek známých ekonomů.
pohádky a legendy
Ukázky

Zlatý poklad

169 Kč
135 Kč
Moravské národní pohádky - 20%
Moravské pohádky Matěje Mikšíčka jsou jedněmi z prvních sebraných pohádek na území Moravy, které postupně vycházely od roku 1843. Toto upravené vydání vychází z edice vydané mezi lety 1926 a 1928 nakladatelstvím I. L. Kober v Praze.
pohádky a legendy
Ukázky

Moravské národní pohádky

99 Kč
79 Kč
Cestovatel Čenda Buráček a létající bobr - 20%
Vtipný komiks pro menší i větší děti o cestovateli Čendovi Buráčkovi, s nímž tentokrát zavítáme na Divoký západ mezi indiány kmene Bobrů.
pohádky a legendy
Ukázky

Cestovatel Čenda Buráček a létající bobr

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>