Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
česká společnost a politika

Druhá derivace touhy III. - 20%
Třetí kniha trilogie úvah Druhá derivace touhy nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
česká společnost a politika
Ukázky

Druhá derivace touhy III.

168 Kč
134 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
česká společnost a politika
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Čas proměn - 20%

Vzpomínky na neopakovatelnou dobu… a na nás samotné Novinář Mark Baker měl možnost sledovat poslední roky komunistického režimu, listopadovou revoluci a počátky nového systému zblízka – a zažil věci, které jsou dnes stěží představitelné.

česká společnost a politika
Ukázky

Čas proměn

279 Kč
223 Kč
Deset let s Václavem Havlem - 20%
(3x)
Ladislav Špaček pracoval v letech 1992-2003 jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Ve své knize vzpomíná léta strávená po boku Václava Havla, na zážitky z četných prezidentových zahraničních cest, jeho vztahy se světovými státníky a politiky, domácí cesty, vztahy mezi V. Havlem a V. Klausem, Havlovy zápasy s nemocemi, obě dvě prezidentovy manželky nebo vztahy prezidenta s médii.
česká společnost a politika
Ukázky

Deset let s Václavem Havlem

249 Kč
199 Kč
Havel: Pomsta bezmocných - 20%
(1x)

Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi. Kolem Václava Havla se v České republice vytvořil bezmála kult, který většina autorů nekriticky udržuje při životě.

česká společnost a politika
Ukázky

Havel: Pomsta bezmocných

319 Kč
255 Kč
Hledání odpovědnosti - 20%
(1x)
Volné pokračování úspěšného knižního rozhovoru Karla Hvížďaly a Jiřího Přibáně Hledání dějin z roku 2018 se dotýká nejpalčivějších otázek současnosti. V Hledání odpovědnosti je řeč hlavně o etice a morálce, paradoxech moderní a postmoderní doby.
česká společnost a politika
Ukázky

Hledání odpovědnosti

240 Kč
192 Kč
Máme na víc - 20%
Rozhovor s ekonomkou Danuší Nerudovou, rektorkou brněnské Mendelovy univerzity, členkou KoroNervu a velmi aktivní osobností českého veřejného života, se týká nejen ekonomických témat, jako jsou daně a důchody, o nichž D. Nerudová dovede zasvěceně a přitom srozumitelně vyprávět, ale i otázek sociálních, jako je postavení ženy v české společnosti.
česká společnost a politika
Ukázky

Máme na víc

209 Kč
167 Kč
Modernizace na pokračování. - 20%
Kniha je věnována problematice sociálních a politických dějin českých zemí od konce 18. století do vzniku první československé republiky.
česká společnost a politika
Ukázky

Modernizace na pokračování.

298 Kč
238 Kč
Můj stát, moje firma aneb Z Babiše Bureš - 20%
Oblíbené motto „řídit stát jako firmu“, které do české politiky přinesl fenomén Andreje Babiše, definuje změny, jimiž česká společnost prošla mezi lety 2013–2021. Populismus kombinován s politikou nenávisti přinesl na pozadí ekonomické konjunktury Andreji Babišovi nebývalou popularitu.
česká společnost a politika
Ukázky

Můj stát, moje firma aneb Z Babiše Bureš

179 Kč
143 Kč
Jak probudit Česko - 20%
Česká společnost zažívá od roku 1989 nejúspěšnější a nejsvobodnější období své historie. Ale dosavadní sociální a ekonomický model nevyhnutelně krachuje. Mylně si namlouváme, že za vše mohou neschopní politici a snažíme se je nahradit novými a neokoukanými.
česká společnost a politika
Ukázky

Jak probudit Česko

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>