Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
fantasy

Zvon - 20%
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
fantasy
Ukázky

Zvon

349 Kč
279 Kč
Stín nad Trevírem - 20%
(2x)
Svižné dobrodružství, které si v ničem nezadá s eskapádami slavné partičky z Rozmaru a anglických říčních božstev.
fantasy
Ukázky

Stín nad Trevírem

169 Kč
135 Kč
Problém tří těles - 12%
(26x)
První díl trilogie Problém tří těles s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
fantasy
Ukázky

Problém tří těles

299 Kč
263 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Zničený - 20%
Téměř dva tisíce let chodil po zemi jen jeden druid, Atticus O'Sullivan. Teď jsou tři. Granuaile se už stala opravdovým druidem a Atticus právě zachránil svého učitele-arcidruida dávno zmrazeného v čase, který nyní vystupuje pod moderním ekvivalentem svého staroirského jména: Owen Kennedy...
fantasy
Ukázky

Zničený

279 Kč
223 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
fantasy
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Prapodivné potíže I: Kuňkadlení - 20%
Čerstvě osiřelý šestnáctiletý mladík zdědí panské sídlo po svém podivínském dědečkovi. Spolu s domem však musí přijmout i povinnost, že pořídí soupis nepřeberných kuriózních sbírek, jež jeho předek nashromáždil v rozlehlých sklepeních.
fantasy
Ukázky

Prapodivné potíže I: Kuňkadlení

298 Kč
238 Kč
Dobrodružství kapitánky Clarisse - 20%
(1x)
Novela, která obdržela třetí místo v literární soutěži Velká cena Talent Pro ART Dívka Iris, která pochází z bohaté rodiny, se vsadí s pouličním zlodějíčkem Addiem o nevinnou sázku.
fantasy
Ukázky

Dobrodružství kapitánky Clarisse

80 Kč
64 Kč
Bestie - 20%
Náhlá smrt hlavy jedné z mafiánských rodin znamená porušení dohody a Grimm City hrozí totální válka. Druhý příběh o Grimm City je černou detektivkou obsahující prvky soudního dramatu.
fantasy
Ukázky

Bestie

298 Kč
238 Kč
Rudý vrabčák - 20%
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
fantasy
Ukázky

Rudý vrabčák

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 237 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 24 > >>