Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
společenské vědy

Božská rovnice
Světoznámý astrofyzik nás tentokrát zve na pátrání po dokonalé rovnici, která by pomohla odhalit nejhlubší tajemství našeho světa a celého vesmíru.
společenské vědy
Ukázky

Božská rovnice

238 Kč
Dobré úmysly nestačí - 20%

Stává se to často: rozhodli jsme se pomoci, ale místo abychom nejdříve shromažďovali fakta a naplánovali co nejúčinnější strategii, necháme se strhnout silnými emocemi.

společenské vědy
Ukázky

Dobré úmysly nestačí

269 Kč
215 Kč
Jíst Buddhu - 20%
Jak se žije v zemi, jejíž kulturu, víru i jazyk chce pohltit čínská supervelmoc? Princezna, která přišla o svou rodinu během kulturní revoluce, mladý mnich z legendárního kláštera Kirti, intelektuál a učitel riskující všechno kvůli vyjádření svého protičínského postoje spolu s dalšími Tibeťany z různých společenských vrstev řeší stejné otázky.
společenské vědy
Ukázky

Jíst Buddhu

319 Kč
255 Kč
Ucivilizovat se k smrti? - 20%
Pokrok, základní iluze naší doby, je vyčerpán. Většina z nás instinktivně cítí, že něco končí.
společenské vědy
Ukázky

Ucivilizovat se k smrti?

280 Kč
224 Kč
Neznámá společnost - 20%
(2x)
Sociologická expedice do nitra vlastní země. Události posledních měsíců mohly v mnoha lidech zesílit pocit, že realita předstihuje možnosti fikce. Podobné pocity však nemusí být dezorientující ani nejsou důvodem k rezignaci.
společenské vědy
Ukázky

Neznámá společnost

199 Kč
159 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
společenské vědy
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Rozchod s bohem - 20%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
společenské vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
158 Kč
Sedm zákonů - 20%
(4x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
společenské vědy
Ukázky

Sedm zákonů

258 Kč
206 Kč
Středověk v nás - 20%
(1x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

společenské vědy
Ukázky

Středověk v nás

278 Kč
222 Kč
Podstata filozofie a kultury - 20%
Smyslem knihy je přispět k nahlédnutí do podstaty, vnitřní složitosti a vzájemného propojení vybraných podstatných filozofických disciplín (oborů, odvětví, oblastí, složek), směrů, paradigmat, jednotlivých postojů a pozic filozofie jako celku.
společenské vědy
Ukázky

Podstata filozofie a kultury

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 137 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>