Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
společenské vědy

Anarchokapitalismus - 20%
(3x)
Anarchokapitalismus – souhrnná kniha rozebírající různé aspekty našeho života ve svobodné bezstátní společnosti. Snad všichni dnešní anarchokapitalisté byli původně přesvědčeni, že není možné, aby naše společnost fungovala bez státu.
společenské vědy
Ukázky

Anarchokapitalismus

110 Kč
88 Kč
Cesta z chaosu - 20%
Přehledová práce jednoho z nejvýznamnějších a nejpřekládanějších francouzských arabistů Gillese Kepela předkládá zasvěcenou a informačně nabitou analýzu dění na Blízkém východě v posledním půlstoletí.
společenské vědy
Ukázky

Cesta z chaosu

310 Kč
248 Kč
Etika - 20%
Simon Blackburn v knize představuje základní otázky a problémy současné etiky, ale zároveň nás nutí zamýšlet se nad světem kolem nás.
společenské vědy
Ukázky

Etika

130 Kč
104 Kč
Metrická společnost - 20%
Všudypřítomný jazyk hodnocení a bodování zásadně změnil naše vnímání hodnoty a statusu. Vzestup kvantifikace vytvořil a posílil sociální hierarchie a kvalitativní rozdíly proměnil v kvantitativní nerovnosti.
společenské vědy
Ukázky

Metrická společnost

200 Kč
160 Kč
Ne/Promlčeno - 20%
(1x)
Skutečné zločiny a fakt, že jejich pachatelé jsou po letech beztrestní, inspirovaly nejen film Promlčeno s Karlem Rodenem v hlavní roli, ale také publikaci, která tyto zločiny mapuje.
společenské vědy
Ukázky

Ne/Promlčeno

382 Kč
306 Kč
Německo: Vzpomínky jednoho národa - 20%
(2x)
Obsáhlá kniha vznikla paralelně k úspěšné rozhlasové sérii Německo: Vzpomínky jednoho národa, kterou produkovala stanice BBC Radio 4 ve spolupráci s Britským muzeem a Neilem MacGregorem.
společenské vědy
Ukázky

Německo: Vzpomínky jednoho národa

488 Kč
390 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
společenské vědy
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
Až do konce času - 20%
(2x)
Fascinující výprava rámovaná otázkami, na které možná nikdy nenajdeme odpověď, ale které jsou o to naléhavější.
společenské vědy
Ukázky

Až do konce času

429 Kč
343 Kč
Nápad za miliardu - 20%

Z nuly až na vrchol. Deset příběhů úspěšných českých startupů a jejich zakladatelů. Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun.

společenské vědy
Ukázky

Nápad za miliardu

279 Kč
223 Kč
Pandemie: anatomie krize - 20%
Třicet tisíc obětí, přeplněné nemocnice, zavřené školy, sporná politická rozhodnutí. Ale také hrdinství zdravotníků a naděje na ukončení krize v podobě očkování. Další vlny koronavirové pandemie zasáhly Česko nebývale tvrdě.
společenské vědy
Ukázky

Pandemie: anatomie krize

439 Kč
351 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 137 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>