Nejprodávanější Kniha - červenec 2022
povídky

Na počátku byl oheň - 78%
Tématická knižní publikace vychází z chronologického vyprávění o vzniku Ateliéru Hořánek a bratr, který se zabývá výrobou krbů. . Kniha je proložena řadou žánrově odpovídajících citátů, básní a úryvků z děl světové i české literatury.
povídky

Na počátku byl oheň

118 Kč
26 Kč
Příjezdy - 75%
Sbírka povídek mladého italského spisovatele, který mimo jiné vystudoval slavistiku a učí na několika evropských univerzitách.
povídky

Příjezdy

102 Kč
26 Kč
Studio zločinu
(1x)
Krátké povídky mladého londýnského autora, jehož hvězda teprve vychází. Ve městě Beerlight žijí podivné postavičky, které se scházejí v non-stop butiku se zbraněmi a v baru U Zpožděný reakce.
povídky

Studio zločinu

115 Kč
Jako pes
Tři povídky Filipa Topola z osmdesátých let. Autobiografický hrdina v trojici povídek Filipa Topola je klímovským štvancem týraným vzpomínkami a přízraky, které mu ztělesňují triádu neodbytných vášní: klasickou hudbu, osudovou ženu a démona Alkohol.
povídky

Jako pes

224 Kč
Když není král

Výbor povídek Když není král se pokouší představit Nguyen Huy Thiepa jako autora, který dokázal vždy znovu překvapit novým námětem nebo i jeho ztvárněním.

povídky
Ukázky

Když není král

268 Kč
Lido di Dante
Dvanáct povídek souboru Lido di Dante nás přivádí do letoviska několik kilometrů od Ravenny, v němž se ulice jmenují podle postav Božské komedie.
povídky

Lido di Dante

161 Kč
Mlha
V této vynikající sbírce dvaceti povídek Stephen King opět čtenářům poodhaluje temná zákoutí své jedinečné fantazie.
povídky

Mlha

450 Kč
Slavná Nemesis
Jedno ze základních děl české temné fantastiky 20. století.
povídky

Slavná Nemesis

251 Kč
Do Noční strany
Na Noční straně je vždycky noc. Vždycky jsou tam tři hodiny po půlnoci a úsvit nikdy nepřijde. Lidé tam neustále přicházejí a odcházejí, přilákáni choutkami, které si nedovolí nahlas pojmenovat...
povídky

Do Noční strany

341 Kč
Divá Bára a jiné dívky na útěku
Povídkový výbor, který ze zralých próz Boženy Němcové sestavila, uspořádala a doslovem opatřila literární historička Jaroslava Janáčková.
povídky

Divá Bára a jiné dívky na útěku

242 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>