Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
historické osobnosti

Bílá smrt - 20%

Strhující popis nemilosrdných bojů proti drtivé sovětské přesile Životní příběh legendárního finského odstřelovače Sima Häyhäho (1905–2002), nenápadného, drobného chlapíka, který za Zimní války se Sovětským svazem výrazně zasáhl do těžkých bojů o řeku Kollaa.

historické osobnosti
Ukázky

Bílá smrt

199 Kč
159 Kč
Clay-Eva volá Londýn... - 20%
(1x)
Nově doplněné a opravené vydání knihy líčící osudy československých parašutistů skupiny Clay od výcviku v Británii za druhé světové války až po zpravodajskou činnost na Moravě za protektorátu.
historické osobnosti
Ukázky

Clay-Eva volá Londýn...

179 Kč
143 Kč
Deset let s Václavem Havlem - 20%
(3x)
Ladislav Špaček pracoval v letech 1992-2003 jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Ve své knize vzpomíná léta strávená po boku Václava Havla, na zážitky z četných prezidentových zahraničních cest, jeho vztahy se světovými státníky a politiky, domácí cesty, vztahy mezi V. Havlem a V. Klausem, Havlovy zápasy s nemocemi, obě dvě prezidentovy manželky nebo vztahy prezidenta s médii.
historické osobnosti
Ukázky

Deset let s Václavem Havlem

249 Kč
199 Kč
Eichmann: architekt holocaustu - 20%
(1x)
Adolf Eichmann – symbol takřka absolutního zla. Architekt holocaustu, který organizoval pohyb obrovského množství přecpaných železničních transportů, jejichž konečnou stanicí byly plynové komory.
historické osobnosti
Ukázky

Eichmann: architekt holocaustu

169 Kč
135 Kč
Havel: Pomsta bezmocných - 20%
(1x)

Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi. Kolem Václava Havla se v České republice vytvořil bezmála kult, který většina autorů nekriticky udržuje při životě.

historické osobnosti
Ukázky

Havel: Pomsta bezmocných

319 Kč
255 Kč
Jak nakrmit diktátora - 20%
(3x)
Witolda Szabłowského napadla otázka, kdo vařil nejhorším diktátorům 20. století, když utlačovali a masakrovali obyvatele vlastních zemí? Co mohou říct o historii lidé, kteří se denně starali o jejich jídelníček?
historické osobnosti
Ukázky

Jak nakrmit diktátora

199 Kč
159 Kč
Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní - 20%

Druhý díl trilogie o nejvýznamnější panovnici na českém trůnu Prohrává válku o habsburské dědictví. Prohraná se ale zdá i bitva o její manželství s Františkem Štěpánem. Říši ohrožuje nejen pruský král Fridrich II., ale i Francouzi a Bavorové, kteří se dostanou až do Prahy.

historické osobnosti
Ukázky

Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní

229 Kč
183 Kč
Na stráži míru - 20%
Autor patří ke generaci, která dospívala v době reálného socialismu, kdy ještě platila povinná vojenská služba, a vychází z vlastních zkušeností u prvosledového útvaru. Pojem „vojna“ se dávno vytratil z povědomí mladých mužů a mnohdy o ní nemají sebemenší představu.
historické osobnosti
Ukázky

Na stráži míru

179 Kč
143 Kč
Tragédie v habsburském domě - 20%
Velké příběhy ve velké historii. Rod Habsburků je bohatý na tragické osudy: od Marie Antoinetty přes Leopoldinu Brazilskou a Maxmiliána Mexického až po Karla I. historie mapuje osobní tragédie v mocném rakouském panovnickém rodě.
historické osobnosti
Ukázky

Tragédie v habsburském domě

179 Kč
143 Kč
William a Harry: Bitva bratrů - 20%
Bestseller New York Times od historického konzultanta oceňovaného seriálu The Crown z Netflixu „Královská kniha roku.
historické osobnosti
Ukázky

William a Harry: Bitva bratrů

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>