Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
rodina a dítě

Hry do lesa a do přírody - 20%

Příroda, hry a dobrá zábava – ideální recept na víkendový výlet! Hledáte způsob, jak v dětech pěstovat lásku k přírodě, nebo si jen chcete zpestřit výlet zábavnou hrou? Sáhněte po naší knize! Najdete zde řadu zajímavých aktivit a činností, díky nimž děti získají základní poznatky o přírodě a naučí se, jak se k ní chovat.

rodina a dítě
Ukázky

Hry do lesa a do přírody

169 Kč
135 Kč
Ve stínu neviditelných draků - 20%
Zvenku normální rodina – vysokoškolsky vzdělaní rodiče, dvě děti, majetkové poměry přiměřené době totality. Jen ta holčička pořád dělá problémy…
rodina a dítě
Ukázky

Ve stínu neviditelných draků

149 Kč
119 Kč
Bez trestů a odměn - 20%
Výchova spokojeného dítěte ve věku 2-8let.
rodina a dítě
Ukázky

Bez trestů a odměn

209 Kč
167 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
rodina a dítě
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Hry proti nudě - 20%
Ke hraní 101 her v této knize nepotřebujete počítač ani mobilní telefon. Vystačíte si většinou s tužkou a papírem, někdy budete muset vyrazit ven, některé hry můžete hrát sami, jiné ve společnosti rodiny či přátel.
rodina a dítě
Ukázky

Hry proti nudě

279 Kč
223 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Dyslexie - 20%
Publikace představuje čtenářům tuto problematiku v celém vývoji jedince – od varovných signálů v předškolním věku až po specifické obtíže dospělých, které jsou často kombinací dyslexie a sekundárně rozvinutých psychosociálních obtíží.
rodina a dítě
Ukázky

Dyslexie

314 Kč
251 Kč
Jak nalézt a rozvíjet sportovní talent - 20%
Jak mám jako rodič poznat, jaký sport se pro mé dítě hodí a bude ho bavit?
rodina a dítě
Ukázky

Jak nalézt a rozvíjet sportovní talent

246 Kč
197 Kč
Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

rodina a dítě
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>