Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
sci-fi a fantasy

Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Alchymistova šifra – Havranova pomsta - 20%
Tajuplný Havran nastražil na Christophera strašlivou past a on teď sedí zavřený ve vězení v Toweru.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alchymistova šifra – Havranova pomsta

319 Kč
255 Kč
Anna Kadabra – Úplňkový klub - 20%
Při kouzlení občas něco zbabrá, kamarádka je však dobrá! Vydejte se za Annou Kadabrou do Měsíčkova. Že se vám nechce? Jí se také nechtělo! Co to jen její rodiče napadlo, přestěhovat se do takového zapadákova? Brzy však zjistí, že se sem nedostala náhodou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Anna Kadabra – Úplňkový klub

179 Kč
143 Kč
Barva draků - 20%
Ovládnout magii není snadné a Maggie si to moc dobře uvědomuje. Její schopnosti jsou nestálé a nevyzpytatelné a ona nemá nikoho, kdo by jí je pomohl zvládnout a umožnil tak splatit dluh, který se táhne jejím životem jako rudá čára.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Barva draků

249 Kč
199 Kč
Čarodějka od jezera bohů - 20%
Dle Proroctví se blíží Sedmé milénium. S ním prý přijde Temný pán – mág ze Světa stínů – a prastaré zlo, které nás ovládne. Osobně si ale myslím, že je to žvást. Žádná magie není.“
sci-fi a fantasy
Ukázky

Čarodějka od jezera bohů

299 Kč
239 Kč
Dcera hlubin - 20%

Rozbouřené mořské dobrodružství od autora Percyho Jacksona Oceán skrývá víc, než si umíme představit. Zjistí to i Ana Dakkarová, která v prvním ročníku námořní akademie objevuje ta nejúžasnější tajemství podvodního světa.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dcera hlubin

249 Kč
199 Kč
Hladoví - 20%
Panika vypukla, když jí bylo deset. Tehdy se přelidnění zvrhlo v katastrofu, hladovění a krvavý boj o jídlo. Z lidí se stala zvířata bez soucitu, jen se sobeckým pudem sebezáchovy. Život se omezil na sháňku po jídle a rvačky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hladoví

299 Kč
239 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání - 20%

Druhá série Kočičích válečníků se pomalu blíží do finále!  Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>