Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
sci-fi a fantasy

Most duší - 20%
Cass má pocit, že už lovení duchů celkem zvládá. Přece jen, ona i její nejlepší kamarád, duch Jacob, úspěšně překonali nástrahy dvou strašidelných měst, která navštívili během natáčení pořadu Cassiných rodičů...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Most duší

209 Kč
167 Kč
Pád Argosanů - 20%

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce  Rudý jekot: děsivá nákaza šířená sedmi mystickými verši, které udělají ze svých obětí nestvůrné, nemyslící ničitele. Ferius, na útěku před svým vlastním neodpustitelným zločinem, na vlastní kůži pozná, co dokáže způsobit.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Argosanů

319 Kč
255 Kč
Spřízněni volbou - 20%

Zachránili svět, ale kdo zachrání je? Od autorky bestsellerové série Divergence. Před deseti lety pět teenagerů poblíž Chicaga porazilo nepřítele, který kolem sebe rozséval destrukci a smrt. Mladší generace jako by si na dny neustálého strachu nepamatovala.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Spřízněni volbou

279 Kč
223 Kč
Tma pod srdcem - 20%
(2x)
Po událostech z předchozího léta bojuje Lena s návratem depresí, nevyřešeným vztahem s matkou i pocitem viny. Ze všeho nejvíc chce za minulostí udělat tlustou čáru. Nečekaná žádost o pomoc ji však přivede zpět do Lukášova penzionu, kde odhalí znepokojivé tajemství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tma pod srdcem

279 Kč
223 Kč
Uchvatitelé říší - 20%
(1x)

Zachraň svět, nebo ho znič. Epická fantasy od autorky bestselleru Rudá královna.  Allwardem se šíří podivná temnota. Cítí to dokonce i Corayne an-Amaratová, která žije až v zapadlém městečku na pobřeží. A brzy objeví pravdu: je posledním žijícím potomkem prastarého rodu a jedinou nadějí na záchranu světa. Ale nebude na to sama.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Uchvatitelé říší

349 Kč
279 Kč
Zrozená z ohně – Lovkyně příšer - 20%

Dvanáctka není jen číslo – je to hrdinka, která přemýšlí originálním způsobem a jen tak se nevzdává! První díl dobrodružné fantasy. Země Oharek je zamořena příšerami.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zrozená z ohně – Lovkyně příšer

249 Kč
199 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Arila: Stříbrné město - 20%
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
199 Kč
Cesta Argosanů - 20%

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce Ferius žije ze dne na den, krade, podvádí a hazarduje se svým životem. Zároveň je ochotna dát v sázku vše, jen aby se pomstila fanatickému mladému mágovi, který ji pronásleduje každou bdělou hodinu.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta Argosanů

269 Kč
215 Kč
Časodějná kniha - 20%

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové. Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějná kniha

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 95 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>