Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
umění

Emoce v obraze od středověku po současnost - 11%
Kniha nabízí čtenářům setkání s různými příběhy. Jsou to příběhy obrazů, soch, architektur, zlatnických předmětů i konceptuálních děl a všechny mají jedno společné — vyvolávají emoce.
umění

Emoce v obraze od středověku po současnost

221 Kč
196 Kč
Hry a semináře - 11%
(2x)
Definitivní knižní komplet obsahující všech patnáct titulů divadla Járy Cimrmana.
umění

Hry a semináře

531 Kč
472 Kč
Jak nakreslit téměř cokoli snadno a rychle - 11%
Druhá kniha snadných postupů vám ukáže, jak s pomocí nejrůznějších úhlů, linií a tvarů jedinečně rozšíříte repertoár své tvorby.
umění

Jak nakreslit téměř cokoli snadno a rychle

269 Kč
239 Kč
Malujeme Prahu akvarelem - 11%
Kniha je určena všem, kteří malují, nebo se chtějí naučit základům akvarelové malby, a také pro všechny zájemce o umění a milovníky Prahy.
umění

Malujeme Prahu akvarelem

269 Kč
239 Kč
Nedělní párty s Picassem - 11%
(1x)
Tato malá, ale ohromující knížka vám otevře dveře do nového světa. A nejen vám, vy do něho vezmete i své děti! Společně si užijete umění kolem vás, odhalíte význam světla či barev a objevíte velké příběhy umělců i jejich děl.
umění

Nedělní párty s Picassem

350 Kč
311 Kč
Post Scriptum - 11%
Sozanského kniha dokumentuje jeho tvorbu, zahrnující kresby, grafiku, oleje, plastiky a koláže od 70.tých let minulého století až po nejnovější práce. Rozsáhlá je textová část, dětství, dospělost, setkání s osobnostmi.
umění
Ukázky

Post Scriptum

441 Kč
392 Kč
Skicář: Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou - 11%

Cvičebnice, díky které posunete své kreslířské schopnosti na úroveň profesionálů. Abyste se naučili kreslit, nestačí o tom jen číst knihy – musíte především trénovat a cvičit. A právě proto vznikl skicář Naučte se kreslit pravou hemisférou.

umění

Skicář: Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou

288 Kč
256 Kč
Tajný život Salvadora Dalího - 11%
Salvador Dalí vždycky toužil provokovat, a v této autobiografii se mu to podařilo bezezbytku. Tuto knihu čtěte jen na vlastní nebezpečí. S doslovem básníka Adama Borziče.
umění

Tajný život Salvadora Dalího

404 Kč
359 Kč
Význam ve výtvarném umění - 11%
Nově revidované vydání slavného souboru studií vlivného historika umění přináší nejen cenné vhledy do diskusí o dějinách umění ve středověku a v renesanci, ale je i cenným příspěvkem k dějinám idejí.
umění

Význam ve výtvarném umění

340 Kč
302 Kč
Zahrada zdraví - 11%
Katalog k výstavě "Zahrada zdraví. Botanické knihy šesti století ve sbírkách Vědecké knihovny v Olomouci" s bohatou přílohou, s barevnými a černobílými reprodukcemi knižních ilustrací.
umění

Zahrada zdraví

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 168 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>