Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
osobní rozvoj

Neodvracej pohled - 20%
Na základě příkladů, cvičení a vedených meditací nabízí vhledy a účinné metody, jak v každodenním životě rozvíjet všímavost.
osobní rozvoj
Ukázky

Neodvracej pohled

297 Kč
238 Kč
Nic není nemožné - 20%
Staňte se pánem své mysli, buďte sami sebou a nepodléhejte vlivům společnosti – tak by se ve stručnosti dalo vystihnout poselství mistra Osho. Kniha Nic není nemožné obsahuje jeho odpovědi na otázky žáků.
osobní rozvoj
Ukázky

Nic není nemožné

180 Kč
144 Kč
O smyslu života - 20%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
osobní rozvoj
Ukázky

O smyslu života

169 Kč
135 Kč
Síla hněvu - 20%
Autorka vám ukáže, jak se díky hněvu dostat blíže ke svým skutečným potřebám a přáním i jak můžete využít hněv pro autentický a spokojenější život.
osobní rozvoj
Ukázky

Síla hněvu

297 Kč
238 Kč
Jak si dělat chytré poznámky - 20%
(1x)
Ze všech stran se na nás valí informace a všichni se v nich snažíme najít smysl. Zajímavé knihy, články, videa, podcasty, workshopy... a vy zrychlujete a kloužete po povrchu. Ukládáte si podněty „na později“, ale nikdy se k nim už nevrátíte.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si dělat chytré poznámky

229 Kč
183 Kč
Měla by sis s někým promluvit - 20%
(1x)
Lori Gottliebová je jeden den terapeutka… a druhý den se její svět zhroutí a ona sama musí vyhledat péči odborníka. Svérázný Wendell Bronson ve svém kardiganu a s počínající pleší vypadá, jako by právě vypadl z příručky pro terapeuty – nic však nemůže být dál od pravdy…
osobní rozvoj
Ukázky

Měla by sis s někým promluvit

279 Kč
223 Kč
Miluj svůj život - 20%
(2x)
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí. Kniha nás vede k pozitivním změnám v našem myšlení a vytváří prostředí, které nám dovolí prožít…
osobní rozvoj
Ukázky

Miluj svůj život

179 Kč
143 Kč
Moderní kurandera - 20%

Autobiografický román ženy, která pro české čtenářky objevila příběhy Hernána Mamaniho Knihy o andské moudrosti kuranderů změnily život desetitisícům českých žen.

osobní rozvoj
Ukázky

Moderní kurandera

249 Kč
199 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
osobní rozvoj
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Šum - 20%
(1x)
Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahneman, psycholog a nositel Nobelovy ceny za poznatky o kognitivním zkreslení, nedopadá to pro nás vůbec dobře!
osobní rozvoj
Ukázky

Šum

375 Kč
300 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 180 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>