Nejprodávanější tituly - červenec 2022
hudba

Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.
hudba

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Eric Clapton 'Motherless Child' - Biografie
(2x)
Motherless Child zobrazuje Claptonovu životní pouť lemovanou hudbou, ženami, auty, drogami, prohrami i úspěchy.
hudba

Eric Clapton "Motherless Child" - Biografie

358 Kč
Ještě to neskončilo
(1x)
Vladimír Veit ve své knize s výstižným podtitulem Ze života jednoho českého písničkáře nabízí čtenáři koláž svých písňových textů a vzpomínek na dětství, mládí a vlastní písničkářské začátky.
hudba

Ještě to neskončilo

315 Kč
M Train. Vzpomínky
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
hudba

M Train. Vzpomínky

314 Kč
Šuplík plný Zappy
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

hudba

Šuplík plný Zappy

80 Kč
Povedený střelec

Kniha vzpomínek zachycuje Petra Kloudu z několika různých pohledů a určitě přinutí čtenáře k přemýšlení. První část je hlavně humorné vyprávění muzikanta - špičkového hráče na steel kytaru.

hudba

Povedený střelec

224 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
Boj o českou moderní hudbu (1900–1939)
U počátků české moderní hudby stály dvě velké osobnosti, Bedřich Smetana dílem skladatelským a Otakar Hostinský činností vědeckou a kritickou.
hudba

Boj o českou moderní hudbu (1900–1939)

189 Kč
O smrti i vesele
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
Koh-i-noor atd.
Druhé album Vlastimila Třešňáka vyšlo v roce 1983 ve Švédsku zásluhou vydavatelství Jiřího Pallase Šafrán ´78. Reedice vzácné a nedostupné nahrávky je v novém vydání doplněna o pět písní.
hudba

Koh-i-noor atd.

225 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 54 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>