Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
hudba

Gott - 20%
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

289 Kč
231 Kč
Just Kids / Jsou to jen děti - 20%
Vzpomínky Patti Smith začínají v době, kdy zdaleka nebyli slavnými osobnostmi, ale „jenom dětmi“, pro které však umění bylo vším.
hudba
Ukázky

Just Kids / Jsou to jen děti

249 Kč
199 Kč
Dan Horyna - Přežil jsem sám sebe - 20%
Dan Horyna – rocková legenda osmdesátých let s neodmyslitelnou přezdívkou Zeppelin.
hudba
Ukázky

Dan Horyna - Přežil jsem sám sebe

212 Kč
170 Kč
Případ Václava Talicha - 20%
(1x)
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
hudba
Ukázky

Případ Václava Talicha

120 Kč
96 Kč
Dylan se dal na elektriku! - 20%
(1x)
Jeden z předních hudebních kritiků světa přináší svěží pohled na den, kdy se Dylan „dal na elektriku“ na Newportském Folkovém Festivalu.
hudba
Ukázky

Dylan se dal na elektriku!

239 Kč
191 Kč
Il Boemo - Průvodce po životě a díle Josefa Myslivečka - 20%
Josef Mysliveček (1737–1781), syn pražského mlynáře, se díky svému nadání stal jedním z nejpopulárnějších skladatelů vážné opery v druhé polovině osmnáctého století. Dosáhl oslnivých úspěchů v Itálii a ovlivnil mladého W. A. Mozarta, s nímž se několik let přátelil.
hudba
Ukázky

Il Boemo - Průvodce po životě a díle Josefa Myslivečka

199 Kč
159 Kč
Iron Man - 20%
(1x)
Iron Man zachycuje příběh průkopnického kytaristy Tonyho Iommiho a legendární kapely Black Sabbath, kterou časopis Rolling Stone překřtil na „Beatles heavy metalu“. Tento příběh zachycuje jeho humor, inteligenci a vřelost.
hudba
Ukázky

Iron Man

329 Kč
263 Kč
Plamen - 20%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
hudba
Ukázky

Plamen

239 Kč
191 Kč
Rammstein - 20%
Rammstein je nepochybně jedna z nejznámějších a nejúspěšnějších německých hudebních kapel všech dob. Vznikla v roce 1994 a všichni členové pocházejí z bývalé NDR.
hudba
Ukázky

Rammstein

166 Kč
133 Kč
Život - 20%
(1x)
Kytarista, vokalista, autor písní a spoluzakladatel Rolling Stones vypráví o tom, jak se učil hrát na kytaru a jak dával s Mickem Jaggerem a Brianem Jonesem dohromady kapelu.Hovoří o počátcích slávy Rolling Stones i proslulých zatýkáních kvůli drogám. A činí tak bez příkras, beze strachu a upřímně.
hudba
Ukázky

Život

419 Kč
335 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>