Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
psychologie pro každého

Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie pro každého
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
psychologie pro každého
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
AHA! Rodičovství - 20%
(2x)
Tři výchovné principy doktorky Laury Markhamové: - Umění seberegulace - Napojování se na dítě a vytváření hlubokého vztahu - Koučink, nikoli kontrola Hlavní vzkaz autorky zní: Pečujte o emocionální vztah mezi vámi a dítětem, docílíte opravdové a trvalé změny.
psychologie pro každého
Ukázky

AHA! Rodičovství

279 Kč
223 Kč
Buďte výjimeční - 20%
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
psychologie pro každého
Ukázky

Buďte výjimeční

365 Kč
292 Kč
Dopamin - 20%
(1x)
Proč v čase hojnosti, bohatství, svobody a technologického a medicínského pokroku nebývale postrádáme pocit štěstí a cítíme se naopak mizerně?
psychologie pro každého
Ukázky

Dopamin

299 Kč
239 Kč
Jak neztratit chuť do života - 20%
Existuje bezpočet lidí, kteří z deprese a vyhoření dokázali najít cestu. Jak přesně se jim to podařilo? Tak například již změna jediného léku nebo vynechání určitých potravin někdy může vést k tomu, že deprese během několika týdnů zcela zmizí.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak neztratit chuť do života

269 Kč
215 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

psychologie pro každého
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Mám vztek! A nestydím se za to - 20%
Matka nemá právo zlobit se na své děti. Nesmí být unavená, podrážděná, vyčerpaná. „To si jenom namlouváš!“ slyší nejedna žena po porodu od svého okolí, když se zmíní, že trpí depresemi.
psychologie pro každého
Ukázky

Mám vztek! A nestydím se za to

209 Kč
167 Kč
Máte právo být bohatí - 20%
Tato proslulá kniha Dr. Napoleona Hill neomezuje pojem bohatství pouze na kritéria, jako jsou jmění a sláva. Vy máte právo být bohatí a zasloužíte si být bohatí v každém směru – nejen finančně, ale také, co se vašeho osobního a duševního života týče.
psychologie pro každého
Ukázky

Máte právo být bohatí

209 Kč
167 Kč
Proč volíme psychopaty - 20%
(1x)
Terapeut, právník a mediátor Bill Eddy popisuje, jak nebezpečné a vysoce konfliktní osobnosti (HCP) získávají moc ve vládách po celém světě – a co mohou občané udělat, aby se tito lidé nedostali do úřadu.
psychologie pro každého
Ukázky

Proč volíme psychopaty

307 Kč
246 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 104 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>