Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
psychologie

Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

psychologie
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Mám vztek! A nestydím se za to - 20%
Matka nemá právo zlobit se na své děti. Nesmí být unavená, podrážděná, vyčerpaná. „To si jenom namlouváš!“ slyší nejedna žena po porodu od svého okolí, když se zmíní, že trpí depresemi.
psychologie
Ukázky

Mám vztek! A nestydím se za to

209 Kč
167 Kč
Máte právo být bohatí - 20%
Tato proslulá kniha Dr. Napoleona Hill neomezuje pojem bohatství pouze na kritéria, jako jsou jmění a sláva. Vy máte právo být bohatí a zasloužíte si být bohatí v každém směru – nejen finančně, ale také, co se vašeho osobního a duševního života týče.
psychologie
Ukázky

Máte právo být bohatí

209 Kč
167 Kč
Proč volíme psychopaty - 20%
(1x)
Terapeut, právník a mediátor Bill Eddy popisuje, jak nebezpečné a vysoce konfliktní osobnosti (HCP) získávají moc ve vládách po celém světě – a co mohou občané udělat, aby se tito lidé nedostali do úřadu.
psychologie
Ukázky

Proč volíme psychopaty

307 Kč
246 Kč
Psychologické aspekty zabití - 20%
Naši vojáci se účastní zahraničních operací daleko od České republiky. Na místech, kde je všechno doopravdy a kde jediná chyba může být osudová.
psychologie
Ukázky

Psychologické aspekty zabití

209 Kč
167 Kč
Sebepéče pro pečující - 20%
Jak pečovat o sebe, když jsem pečující osoba?
psychologie
Ukázky

Sebepéče pro pečující

254 Kč
203 Kč
Úžasní takoví, jací jsme - 20%
Radost, klid, osobní štěstí. Většina z nás to hledá celý život. Nejsme-li z nějakého důvodu spokojení, můžeme se pokusit to změnit a žít jinak – šťastněji. Když se uvnitř rozhodneme, máme z poloviny vyhráno.
psychologie
Ukázky

Úžasní takoví, jací jsme

297 Kč
238 Kč
Zrádná paměť - 20%
Zásadní kniha, která umožní porozumění vlastní paměti. Lidská paměť trpí nespornými slabostmi. Čím to, že si něco zapamatujeme a něco ne? Proč si člověk vzpomíná na svou první pusu a na desátou už ne?
psychologie
Ukázky

Zrádná paměť

249 Kč
199 Kč
Miluj sám sebe, jako by ti šlo o život - 20%
V této krásně a výstižně napsané knize najdete rady, jak se alespoň na část dne vymanit ze stresového prostředí zaměstnání či starostí o rodinu. Autor se ve své pracovní kariéře dostal na vrchol, ovšem zároveň skončil na dně psychicky.
psychologie
Ukázky

Miluj sám sebe, jako by ti šlo o život

179 Kč
143 Kč
Partnerský horoskop se špetkou chilli - 20%

Co ve vztahu způsobí jedno hvězdné znamení s druhým? „Jak se k sobě hodíme?“ S touhle otázkou se setkal snad každý z nás. Znamení zvěrokruhu vám toho hodně napoví. Možná pak budete svému protějšku víc rozumět. A co teprve když také lépe poznáte sami sebe.

psychologie
Ukázky

Partnerský horoskop se špetkou chilli

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 130 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>