Nejprodávanější tituly - červenec 2022
romantika

Řekni ne vévodovi - 11%
Romantizující příběh s prvky ženské emancipace a sebeuvědomování, při němž anglické aristokratky postupně pro sebe získávaly stále více místa ve společnosti.
romantika

Řekni ne vévodovi

260 Kč
231 Kč
Svázáni touhou - 20%
Osm měsíců strávila v žaláři jako nevinná zajatkyně mocného šejka, než ji její věznitel z cely vyvedl konečně ven. A za dalších dvanáct hodin se Anya stala královnou!
romantika
Ukázky

Svázáni touhou

69 Kč
55 Kč
Bridgertonovi: Nečekaná láska - 11%
(2x)
Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje.
romantika

Bridgertonovi: Nečekaná láska

269 Kč
239 Kč
Léto s Afroditou - 11%
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
romantika
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
278 Kč
Svítání nad Safírovým zálivem - 57%
Aria Philipsová žije na Ostrově drahokamů celý život. Dokonce i když její sestry Clover a Skye opustili rodný ostrov v honbě za lepším a velkolepějším životem, Aria zůstala, aby otci pomohla s vedením jejich rodinného hotelu.
romantika

Svítání nad Safírovým zálivem

314 Kč
134 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí - 11%
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.
romantika

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

269 Kč
239 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh - 11%
(2x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
romantika

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

269 Kč
239 Kč
Pošli svíci po řece - 11%
Když si manžel sbalil věci a odešel za jinou, mohla třicátnice Aneta udělat dvě věci – propadnout depresi, nebo sebrat síly a restartovat svůj život.
romantika

Pošli svíci po řece

314 Kč
279 Kč
S láskou z Říma - 20%
(4x)

Kniha plná lásky a Itálie od královny romantických příběhů Když se Lisa rozhodne vydat po stopách rodinného tajemství do Říma, netuší, že stejnou destinaci si vybral i Will, kterého nemůže vystát. Po nevydařeném románku si totiž jeden druhého vzájemně dobírají a snaží se na společné chvilky zapomenout.

romantika
Ukázky

S láskou z Říma

279 Kč
223 Kč
Tajemství lorda Lynforda - 20%
(1x)
Tajemství lorda Lynforda Dědicové titulu by se neměli ženit s bohatými vdovami, obzvlášť s těmi, které jsou zároveň matkami devítiletých dcer.
romantika
Ukázky

Tajemství lorda Lynforda

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 493 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 50 > >>