Nejprodávanější tituly - červenec 2022
přírodní vědy

Konstruktéři raketového věku - 20%

Sto let strhujícího souboje v dobývání vesmíru! Karel Pacner, který je českou "jedničkou" v popularizaci kosmonautiky, přináší v nejnovější rozsáhlé publikaci fakta o tajném souboji vědy a techniky dvou světových velmoci o dobytí vesmíru, ve kterém se startem Gagarina měli navrch Sověti, ale s dobytím Měsíce zvítězili Američané.

přírodní vědy
Ukázky

Konstruktéři raketového věku

319 Kč
255 Kč
Kyslík - 11%
(2x)
Kyslík je symbolem života. Má ovšem i druhou, mnohem temnější tvář. Vedle oživujícího elixíru se totiž stává i jedem, s nímž musí každý živý organismus bojovat nejrůznějšími prostředky, od antioxidantů až po důmyslné fyziologické adaptace.
přírodní vědy

Kyslík

449 Kč
399 Kč
Město naruby - 11%
Skupina urbanistů, sociálních vědců, filozofů, archeologů, ekologů a umělců se pokusila společně nahlédnout na naše postsocialistická, postindustriální a globalizovaná města naruby.
přírodní vědy
Ukázky

Město naruby

626 Kč
556 Kč
Můj bylinkový svět - 11%
(1x)
Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.
přírodní vědy

Můj bylinkový svět

404 Kč
359 Kč
Galerie minerálů Vysočiny - 11%
Vysočina je malebný kousek přírody, který oplývá nejenom krásou lesu, rybníku a luk, ale také krásou, co se ukrývá pod zemí. Na Vysočině se totiž nalézají překrásné minerály, které zasluhují náš obdiv a jejich sláva je dnes už světová.
přírodní vědy

Galerie minerálů Vysočiny

585 Kč
520 Kč
Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Velké vymírání na konci křídy - 11%
(1x)
Vývoj života na Zemi nebyl pouhým sledem předurčených dějů a událostí. Život se v rozporu s některými názory nevyvíjel přímočaře a nesměřoval ke stále větší složitosti a dokonalosti.
přírodní vědy

Velké vymírání na konci křídy

260 Kč
231 Kč
O kaktech a jejich narkotických účincích - 11%
(1x)
Studie osobitého botanika a etnografa (1882–1944) představuje dobovou sumu vědeckých poznatků o těchto nedostupných a záhadných rostlinách, botanicky určených jako rod Lophophora, i jeho vlastní zkušenosti a přínos světovému výzkumu.
přírodní vědy

O kaktech a jejich narkotických účincích

248 Kč
220 Kč
Božská rovnice - 11%
(2x)
Světoznámý astrofyzik nás tentokrát zve na pátrání po dokonalé rovnici, která by pomohla odhalit nejhlubší tajemství našeho světa a celého vesmíru.
přírodní vědy
Ukázky

Božská rovnice

267 Kč
238 Kč
Českem od severu k jihu - Stezka středozemím - 11%
Další ze série dálkových tras České republiky Via Czechia je na světě.
přírodní vědy

Českem od severu k jihu - Stezka středozemím

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 185 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 19 > >>