Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
romány

Grandhotel Schwarzenberg - Cesty osudu
Bad Reichenhall, rok 1905.
V exklusivních lázních v bavorských Alpách se mladá Anna Gmeinerová zamiluje do Michaela.
romány
Ukázky

Grandhotel Schwarzenberg - Cesty osudu

199 Kč
Letos v zimě

Ilustrovaná novela ke komiksové sérii Srdcerváči Letošní zima byla pro Tori, Charlieho a Olivera Springovy dost náročná. Všichni tři se teď snaží prožít Vánoce hlavně v co největším klidu a pohodě.

romány
Ukázky

Letos v zimě

179 Kč
Poslední knihkupectví
(5x)
Grace Bennettová přichází v srpnu 1939 do Londýna a sní o novém začátku. Skončí ale jako pomocnice v malém zaprášeném knihkupectví. A to je problém – obchodu sice rozumí, jenže na čtení zatím nikdy neměla čas.
romány
Ukázky

Poslední knihkupectví

297 Kč
Poupátka
(8x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

romány
Ukázky

Poupátka

249 Kč
Skutečná
(1x)
Petra Nesvačilová je herečka, režisérka a žena, která miluje život. V souboru krátkých fejetonů, povídek a úvah píše o svých vzpomínkách na dětství, ale i o nabitých dnech, které nepostrádají humor a nevšednost umělecké branže.
romány
Ukázky

Skutečná

239 Kč
Zatracená svatozář
(3x)

Není snadné zachránit život někomu, kdo před vámi neustále utíká… Možná se ptáte, proč mávám ve vzduchu nafukovacím penisem a vřískám z plných plic.

romány
Ukázky

Zatracená svatozář

259 Kč
Zlatá léta
Doba plná pokušení. Rodina v boji o záchranu svého snu. Stuttgart, 1926. Mladá Serafina milující dobrodružství se stěhuje k svému nevlastnímu bratrovi Victorovi do jeho přepychového sídla, jemuž nikdo neřekne jinak než „Čokoládová vila“.
romány
Ukázky

Zlatá léta

309 Kč
Fáma
(3x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku. A právě zde bez nějakého rozmyslu vypustí, co se doslechla: že prý zde žije žena, která jako mladá zabila malého chlapce…
romány
Ukázky

Fáma

269 Kč
Jako hvězdy v temné noci
(4x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala.
romány
Ukázky

Jako hvězdy v temné noci

279 Kč
Rytmus, já & Malychin
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 135 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 14 > >>