Nejprodávanější tituly - červenec 2022
sport a fitness

Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
sport a fitness
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Posilování s vlastním tělem - 11%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
sport a fitness

Posilování s vlastním tělem

269 Kč
239 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport a fitness
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Pusťte se do golfu - 11%

Kniha je návodem, jak snadno vstoupit do golfového prostředí a vyhnout se tak problémům a nástrahám, které často potkávají začínající golfisty, v tomto případě hlavně golfistky.

sport a fitness
Ukázky

Pusťte se do golfu

224 Kč
199 Kč
Český fotbal
Publikace s názvem ČESKÝ FOTBAL velmi podrobně mapuje uplynulý ročník české Gambrinus ligy a Poháru České pošty, vrací se ale i ke všem sezonám samostatné české ligy od roku 1993.
sport a fitness

Český fotbal

135 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
sport a fitness

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Lali cvičí jógu - 11%
Originální básničky doplněné zábavnými ilustracemi pro první setkání malých dětí s jógou.
sport a fitness

Lali cvičí jógu

269 Kč
239 Kč
Pilakalajóga - 11%

Chcete mít zdravé, pevné a pěkné tělo? Je tu nová, jednoduchá metoda cvičení a relaxace, která v sobě spojuje prvky pilates, kalanetiky a jógy.

Příručka obsahuje 20minutový nenáročný program.

sport a fitness

Pilakalajóga

187 Kč
166 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
sport a fitness
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Dlouhá cesta na vrchol
Kniha Dlouhá cesta na vrchol je první ucelenou hokejovou kronikou, jakou Plzeň dosud nikdy neměla. Na 328 stranách najdete několik set historických i současných fotografií, ilustrujících vyprávění nejen o hokejovém pravěku na plzeňských kluzištích.
sport a fitness

Dlouhá cesta na vrchol

233 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 93 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>