Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
světová

Štvanice - 20%
(1x)
Svižná, akční a napínavá thrillerová jízda pod taktovkou francouzského autora, který si podmaňuje evropský čtenářský svět. Seznamte se s opravdu originální dvojicí detektivů - ostrou, ale spravedlivou vyšetřovatelkou Yvonne Chenovou a jejím rozvážným parťákem Paulem Starskim.
světová
Ukázky

Štvanice

319 Kč
255 Kč
Švadleny z Osvětimi - 20%
Na pozadí holokaustu, nacistického vykořisťování a módního průmyslu za války nabízí historička Lucy Adlington pohled na životy pětadvaceti převážně židovských vězeňkyň z Osvětimi.
světová
Ukázky

Švadleny z Osvětimi

319 Kč
255 Kč
Tajemství zámku Ashmore - 20%
(1x)
První kniha z nové série od autorky úspěšné Dynastie Morlandů se odehrává na samém počátku 20. století v jižní Anglii na svazích malebného údolí řeky Ash, s majestátní budovou zámku, jemuž místní lidé stále ještě říkají hrad a kde sídlí několikátá generace váženého hraběcího rodu Staintonových.
světová
Ukázky

Tajemství zámku Ashmore

279 Kč
223 Kč
Tajný pánský knižní klub - 20%
(2x)
Manželství Gavina Scotta je v troskách. Baseballová hvězda Gavin nedávno odhalil ponižující tajemství: jeho žena Thea vždy předstírala to velké O. Toto odhalení je poslední kapkou pro jejich už tak dosti napjatý vztah.
světová
Ukázky

Tajný pánský knižní klub

228 Kč
182 Kč
Talisman - 20%
Je podzimní den v New Hampshiru a ostrý vítr čechrá vlasy dvanáctiletému Jacku Sawyerovi. Jeho otec zmizel, matka umírá a nic už nedává smysl. Ale pro Jacka se má všechno změnit, protože ho čeká cesta přes celou Ameriku – a do jiného světa.
světová
Ukázky

Talisman

329 Kč
263 Kč
Terezín: Dívky z pokoje 28 - 20%
My, přeživší dívky z pokoje 28, jsme se po válce rozprchly do celého světa a jen hrstka z nás udržovala vzájemný kontakt také po skončení holocaustu. O většině jsme ani netušily, kde bydlí.
světová
Ukázky

Terezín: Dívky z pokoje 28

279 Kč
223 Kč
Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu - 20%
Tlapková patrola vyráží zachránit svoje město! Když Adventure Bay zasáhne strašlivá bouře, parta statečných štěňat přispěchá, aby podala pomocnou tlapku každému, kdo je v nouzi.
světová
Ukázky

Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu

209 Kč
167 Kč
Tmavé stěny Willardu - 20%
(3x)
Izzy je sedmnáct a je poloviční sirotek. Žije u pěstounů a okolnosti smrti jejího otce jsou víc než tragické. Nešťastná dívka najde vítané vytržení, když v místním zrušeném psychiatrickém sanatoriu najde starý deník.
světová
Ukázky

Tmavé stěny Willardu

249 Kč
199 Kč
Uchvatitelé říší - 20%
(1x)

Zachraň svět, nebo ho znič. Epická fantasy od autorky bestselleru Rudá královna.  Allwardem se šíří podivná temnota. Cítí to dokonce i Corayne an-Amaratová, která žije až v zapadlém městečku na pobřeží. A brzy objeví pravdu: je posledním žijícím potomkem prastarého rodu a jedinou nadějí na záchranu světa. Ale nebude na to sama.

světová
Ukázky

Uchvatitelé říší

349 Kč
279 Kč
Únos nevěsty - 20%
Americký miliardář Ethan Connors se rozhodne, že zabrání svatbě své bývalé indické přítelkyně a přiměje ji, aby se k němu vrátila. Vtrhne ovšem na špatnou svatbu…
světová
Ukázky

Únos nevěsty

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>