Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
světová

Utajovaný poměr - 20%
Talentovaná absolventka módního návrhářství Adelaide chce dokázat, že není jen rozmazlená dědička módního impéria.
světová
Ukázky

Utajovaný poměr

69 Kč
55 Kč
V jeho stínu - 20%
(1x)
Londýn, 1845: sirotek Eleonora Beadyová, vychovaná výstředním chirurgem Horacem Croftem, neboť ve smrtící pandemii přišla o rodiče, toho o běžném životě moc neví.
světová
Ukázky

V jeho stínu

279 Kč
223 Kč
V Řecku, a bez vindry - 20%
Xandros si nenechá diktovat, nenechá se vydírat. A byť by toužil získat, co mu ten nestoudný muž nabízí, podmínku – že si vezme jeho dceru za manželku a zplodí s ní dítě – odmítá splnit!
světová
Ukázky

V Řecku, a bez vindry

69 Kč
55 Kč
Volání srdce - 20%
Elizabeth odjela do pohraničí vyučovat v nové jednotřídce děti osadníků Divokého západu. V hodinách musí zvládat šestileté caparty i sedmnáctileté výrostky a zpočátku se jí moc nedaří ani topit ve školních kamnech.
světová
Ukázky

Volání srdce

199 Kč
159 Kč
Volodymyr Zelenskyj - 20%
(3x)
V populárním seriálu ztvárnil roli učitele dějepisu, který se bizarní shodou okolností stal prezidentem Ukrajiny. V reálném životě se jím skutečně stal – a když přišla ruská invaze, dokázal sjednotit vlastní národ i desítky dalších států.
světová
Ukázky

Volodymyr Zelenskyj

279 Kč
223 Kč
Vraždy v Cherringhamu - Tajemství prázdného trezoru - 20%
Dva mladí muži objeví na pozemku místní farmy vzácný historický artefakt. Jsou štěstím bez sebe a předmět po dohodě uschovají u někdejšího profesora archeologie, který ho uzamkne ve svém bezpečnostním sejfu.
světová
Ukázky

Vraždy v Cherringhamu - Tajemství prázdného trezoru

159 Kč
127 Kč
Vražedné pohádky - 20%
(1x)
V Bernu byla objevena umělecky inscenovaná mrtvola. Vrah vyryl do její kůže tajuplný znak. Nezůstane jeho jedinou obětí. Nizozemský případový analytik Maarten S. Sneijder a komisařka Spolkového kriminálního úřadu Sabina Nemezová pronásledují pachatele, který jim zanechává krvavé nápovědy....
světová
Ukázky

Vražedné pohádky

349 Kč
279 Kč
Vůně ženy - 20%
Gracie už není ta chudá mladá dívka, která zdálky pozoruje bohatou rodinu Wingateových. Díky šťastné výhře v loterii získala víc peněz, než si kdy dokázala představit. Všechno ale není jen růžové.
světová
Ukázky

Vůně ženy

69 Kč
55 Kč
XOXO - 20%
(1x)
Cellistka Jenny se chce dostat na prestižní konzervatoř – a to je její jediný sen. Potom však v karaoke baru v L.A. pozná krásného a záhadného kluka jménem Če-u a prožije s ním jednu kouzelnou noc plnou dobrodružství – než Če-u beze stopy zmizí.
světová
Ukázky

XOXO

249 Kč
199 Kč
Za časů odvahy
(3x)
Láskou zaslepená Vivienne Hamiltonová utekla do Paříže s nacistickým válečným zajatcem. Od té chvíle ji už nikdo nespatřil. Jelikož tím pošpinila dobré jméno celé rodiny, celých sedmdesát pět let se o Vivienne nikdo ani jediným slovem nezmínil.
světová
Ukázky

Za časů odvahy

239 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>