Nejprodávanější tituly - srpen 2022
předškoláci

Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
předškoláci

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
Šaty pro Moheu - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro Moheu

224 Kč
199 Kč
Zvířata - Velká kniha zvuků - 11%
V této Velké knize zvuků najdeš nejen ty nejzajímavější informace o každém z těchto úžasných zvířat, ale navíc se je naučíš rozpoznávat podle zvuků!
předškoláci

Zvířata - Velká kniha zvuků

359 Kč
319 Kč
U stolu - pro děti od 1-3 let - 11%
V této knížce děti najdou jednoduché barevné kresbičky některých potravin a věcí, které mohou vidět kolem sebe při jídle, a naučí se je pojmenovávat.
předškoláci

U stolu - pro děti od 1-3 let

62 Kč
55 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
předškoláci

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
předškoláci
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
předškoláci

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Velký případ školního detektiva - 11%
Stejně jako ve dvou předchozích úspěšných titulech Školní strašidlo a Školní detektiv přináší autorka Zuzana Pospíšilová další dobrodružství Radílka, školního strašidla a školního detektiva.
předškoláci

Velký případ školního detektiva

179 Kč
159 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
předškoláci

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší – Holčičky - 11%
Kniha pro nejmenší malíře od 2 do 3 let. Hravou formou si procvičí ruku při jednoduchém domalování a zjistí svou šikovnost při nalepování samolepek.
předškoláci

Pro nejmenší – Holčičky

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 148 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>