Nejprodávanější tituly - srpen 2022
kariéra

Buďte výjimeční - 11%
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
kariéra

Buďte výjimeční

386 Kč
343 Kč
Bohatý táta, chudý táta - 20%
(2x)
Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým.
kariéra
Ukázky

Bohatý táta, chudý táta

319 Kč
255 Kč
Naslouchat je umění - 11%
Kniha se zaměřuje na schopnost efektivně, neagresivně a bez odsudku naslouchat sobě i druhým a využívat ji pro účinnou mezilidskou komunikaci.
kariéra

Naslouchat je umění

269 Kč
239 Kč
Jsi značka?! - 11%
(5x)
Jak vykouzlit ze svého jména či firmy úspěšnou značku na trhu online&offline? Jak vyrobit zázrak z toho, co umíte? Pochopte konečně to, co ovlivňuje chování zákazníků. Přitáhněte tak k sobě ty správné lidi, příležitosti i peníze.
kariéra
Ukázky

Jsi značka?!

351 Kč
312 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
kariéra

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Hry pro rozvoj komunikačních schopností - 11%
Umět se správně vyjádřit, dát najevo, co chci, najít ta správná slova… To vše někdy představuje zejména pro děti velkou výzvu. Tato kniha je plná zábavných a kreativních nápadů, které pomáhají k rozvíjení vyjadřovacích schopností.
kariéra

Hry pro rozvoj komunikačních schopností

269 Kč
239 Kč
Stoikův průvodce pro každý den - 11%
(1x)
Kde najít skutečnou radost? Jak zapřáhnout sílu rozumu ve svůj prospěch? Co je skutečným měřítkem úspěchu? Jak zvládat vztek? Jak nalézt smysl života? Jak překonat zármutek? Odpovědi na tyto i další otázky jsou jádrem stoické filozofie.
kariéra

Stoikův průvodce pro každý den

359 Kč
319 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
kariéra

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
kariéra
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Ženy plují na sever - 20%
Navzdory stereotypním představám mohou i ve starším věku ženy být spokojené a se vděkem si užívat dary života.
kariéra
Ukázky

Ženy plují na sever

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>