Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2022
dům a zahrada

Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Práce se dřevem - kompl. obrazový průvodce - 11%
Ucelený úvod do práce se dřevem, který krok za krokem seznámí se základními postupy - řezání a opracování dřeva, spojování či konečná úprava.
dům a zahrada

Práce se dřevem - kompl. obrazový průvodce

359 Kč
319 Kč
50 rad pro malou zahrádku - 11%
Další kniha z řady 50 rad mazaného zahradníka je tu! Tentokrát je zaměřená na zahrádky, ve kterých je potřeba šetřit místem, a o to lépe vše naplánovat a zařídit. Najdete tu tipy na uspořádání nejen rostlin, stromů či skleníku.
dům a zahrada

50 rad pro malou zahrádku

258 Kč
230 Kč
Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století 3.díl - 11%
Třetí díl oblíbené Encyklopedie soběstačnosti poskytuje základní přehled o tom, jak efektivně hospodařit s energiemi, jak vybírat nejvhodnější moderní energetická řešení pro domácnost, dům i dopravu...
dům a zahrada

Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století 3.díl

386 Kč
343 Kč
Kůže - nové projekty - 11%
Po úspěšné první publikaci jsou tu nové výrobky z přírodní kůže, které lze vytvořit s jednoduchými nástroji, nízkými investicemi a nevelkou manuální dovedností.
dům a zahrada

Kůže - nové projekty

269 Kč
239 Kč
Náš domov - 11%
(1x)
Budování vlastního domova je významnou kapitolou v životě každého z nás. Od prvních plánů přes úvodní kopnutí do země až po finální zařizování interiérů je to horská dráha plná intenzivních zážitků, které nám zůstávají vryté hluboko pod kůží.
dům a zahrada

Náš domov

449 Kč
399 Kč
Plevel na talíři - 11%
Bez varování se objeví v zahradě, nestydatě se tam roztahuje a stojí nás čas a nervy – to je plevel. Tato kniha zábavnou formou radí, jak nezvané návštěvníky vykázat do patřičných mezí nebo jak si na nich pochutnat.
dům a zahrada

Plevel na talíři

332 Kč
295 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Pokojové rostliny pěstovaly s oblibou i naše babičky, bývaly běžné v každé domácnosti. Zeleň vnáší do bytu energii, svěžest a radost ze života. Věnujeme-li jim základní péči, můžeme si dopřát i takové, které by venku nepřežily naše drsnější podnebí.
dům a zahrada

Pokojové rostliny

179 Kč
159 Kč
Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech - 11%
Seznámíte se se základními i složitějšími technikami tkaní, jako jsou plátnová a rypsová vazba, ručně vázaná uzlíková technika, gobelínové tkaní a další, s jejich využitím u módních a bytových textilií.
dům a zahrada

Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech

305 Kč
271 Kč
Štěně - 11%
(1x)
Najdete v ní vše o tom, jak se připravit na příchod štěněte do domácnosti, jak ho krmit, jaké hračky mu pořídit a jak o něj pečovat.
dům a zahrada

Štěně

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>