Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2022
dům a zahrada

Výchova a výcvik psa - 11%
Kniha předkládá zájemcům o kynologii teoretické poznatky a praktické zkušenosti s chovem, výcvikem a využitím psů – je vodítkem pro úspěšný chov, výcvik i využití psů služebních a pracov¬ních plemen.
dům a zahrada

Výchova a výcvik psa

305 Kč
271 Kč
Gorilí táta v Africe - 11%
Ošetřovatel nejznámější české gorily Moji Marek Ždánský odešel ze zoo a jezdí za gorilami do Afriky, aby jim pomáhal. I prodejem téhle knihy.
dům a zahrada
Ukázky

Gorilí táta v Africe

268 Kč
238 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
dům a zahrada
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Jak porozumět psí řeči - 11%
Psi jsou báječná stvoření. Chtějí vás potěšit uslintanými pusinkami a, máte-li štěstí, přinesou vám svou oblíbenou a ze všech nejumolousanější kousací hračku. Vše, co za to chtějí, je láska a pozornost …
dům a zahrada

Jak porozumět psí řeči

224 Kč
199 Kč
Kdyby koně mohli křičet - 11%
Kůň, který s jezdcem spolupracuje a na jeho pomůcky reaguje s důvěrou a radostí, to je důkaz nejvyššího jezdeckého umění. Jak ale mohou jezdci a milovníci koní poznat, které jezdecké metody jsou pro jejich koně zdravé a které dlouhodobě škodlivé?
dům a zahrada

Kdyby koně mohli křičet

504 Kč
448 Kč
Krasoprostor - 11%
Janu Zhořovou lze bez nadsázky označit za českou (nebo spíš moravskou) Marii Kondo. Domov vnitřní i vnější – vytvořte ho a zamilujte si ho!
dům a zahrada

Krasoprostor

314 Kč
279 Kč
Okem trenéra - 11%
V knize Okem trenéra Ken Ramirez na příkladech z praxe popisuje trénink za pomoci pozitivní posilování a dokládá jeho účinnost a vliv na budování důvěry a na transformaci života zvířat.
dům a zahrada

Okem trenéra

359 Kč
319 Kč
Pěstování a řez malých ovocných dřevin - 11%
Tradiční ovocný strom, který ve dvou metrech nad zemí vytváří bohatou korunu, zabírá na zahradě plochu až 80 m2, proto se stále větší oblibě těší nejrůznější typy zakrslých, miniaturních a sloupovitých stromků, které se dají pěstovat dokonce i v nádobách na terase nebo na balkoně.
dům a zahrada

Pěstování a řez malých ovocných dřevin

233 Kč
207 Kč
První pomoc pro psy - 11%
Srozumitelný a komplexní průvodce zdravím vašeho psího kamaráda obsahuje jasné a stručné instrukce pro řešení akutních situací i všeobecné rady, co dělat, aby byl váš čtyřnohý společník v optimálním zdravotním stavu.
dům a zahrada

První pomoc pro psy

314 Kč
279 Kč
Rok včelaře - 11%
Dílo ocení všichni, kteří se chtějí o včelách a včelařích něco dozvědět, chtějí se naučit používat jejich produkty, žít se včelami v souladu a třeba pro ně i něco dobrého udělat. Mnoha tématy a zamyšleními se mohou inspirovat i samotní včelaři.
dům a zahrada

Rok včelaře

243 Kč
216 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>