Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
osobní rozvoj

Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
osobní rozvoj
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Ještě to promysli - 20%
(1x)
Kolik rodinných oslav a pracovních jednání skončilo dusnem, kolik podnikatelských nápadů bankrotem! Jen kvůli strachu připustit, že nikdo z nás nemá patent na rozum. Co ale dělat, když zjistíme, že nám naše stará přesvědčení už neslouží?
osobní rozvoj
Ukázky

Ještě to promysli

289 Kč
231 Kč
Nic není nemožné - 20%
Staňte se pánem své mysli, buďte sami sebou a nepodléhejte vlivům společnosti – tak by se ve stručnosti dalo vystihnout poselství mistra Osho. Kniha Nic není nemožné obsahuje jeho odpovědi na otázky žáků.
osobní rozvoj
Ukázky

Nic není nemožné

180 Kč
144 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
osobní rozvoj
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Šum - 20%
(1x)
Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahneman, psycholog a nositel Nobelovy ceny za poznatky o kognitivním zkreslení, nedopadá to pro nás vůbec dobře!
osobní rozvoj
Ukázky

Šum

375 Kč
300 Kč
Lidé lži - 20%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidé lži

269 Kč
215 Kč
Srdce šamana - 20%
Pradávná moudrost andských léčitelů pro současný život.
osobní rozvoj
Ukázky

Srdce šamana

220 Kč
176 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 20%
(3x)
Strhující, nenahraditelná příručka vyjednávacích technik, vybroušených během zajímavé kariéry Chrise Vosse, který začínal jako pochůzkář v ulicích Kansasu, aby se později na desítky let stal hlavním vyjednavačem FBI s únosci.
osobní rozvoj
Ukázky

Nikdy nedělej kompromis

259 Kč
207 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Bohatý táta, chudý táta - 20%
(2x)
Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým.
osobní rozvoj
Ukázky

Bohatý táta, chudý táta

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 212 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>