Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
dobrodružné

Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružné
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

dobrodružné
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
dobrodružné
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Šťastné a krvavé Vánoce - 20%

Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí.

dobrodružné
Ukázky

Šťastné a krvavé Vánoce

249 Kč
199 Kč
Apollónův pád - Neronova pevnost - 20%
(2x)

Poslední díl bestsellerové série ze světa Percyho Jacksona je tady! Řecký bůh Apollón, který byl vykázán na Zemi jako ubohý puberťák Lester Papadopoulos, se konečně ocitl na konci své cesty zpět na Olymp.

dobrodružné
Ukázky

Apollónův pád - Neronova pevnost

299 Kč
239 Kč
Apollónův pád - Hrobka nemrtvých - 20%
(1x)

Apollónova cesta za vykoupením nebere konce. 4. díl série ze světa Percyho Jacksona. Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose. Řecký bůh na cestě za znovuzískáním někdejších schopností se tentokrát vydává do Tábora Jupiter v Sanfranciském zálivu.

dobrodružné
Ukázky

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

299 Kč
239 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
dobrodružné
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

dobrodružné
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Prašina - Bílá komnata - 20%
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
dobrodružné
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>