Nejprodávanější Kniha - srpen 2022
zoologie

Radost z pozorování ptáků v lese - 11%
Pozorování ptáků v lese není pro ty, kdo mají naspěch nebo jsou nedočkaví.
zoologie

Radost z pozorování ptáků v lese

251 Kč
223 Kč
Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska - 11%
Cílem knihy je představit vybrané druhy ryb, jejich způsob života a význam pro člověka. Kniha obsahuje přes 600 druhů, z toho je vyobrazeno 326 ryb mezinárodně uznávaným ilustrátorem Květoslavem Hískem.
zoologie

Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska

539 Kč
479 Kč
Dravci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu - 11%
Kniha přináší aktuální vhled do problematiky určování dravců v Evropě a v přilehlých oblastech; vysoce informativní text této publikace se do detailů zabývá celkovým vzhledem, opeřením a pelicháním jednotlivých druhů ve všech věkových kategoriích.
zoologie

Dravci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu

629 Kč
559 Kč
Fotografujeme ptáky
Fotograf a cestovatel Milana Zygmut vám v knize plné nádherných ptačích fotografií z celého světa prozradí své triky na to, jak udělat dokonalý snímek.
zoologie

Fotografujeme ptáky

134 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
zoologie
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Kdyby koně mohli křičet - 11%
Kůň, který s jezdcem spolupracuje a na jeho pomůcky reaguje s důvěrou a radostí, to je důkaz nejvyššího jezdeckého umění. Jak ale mohou jezdci a milovníci koní poznat, které jezdecké metody jsou pro jejich koně zdravé a které dlouhodobě škodlivé?
zoologie

Kdyby koně mohli křičet

504 Kč
448 Kč
Obojživelníci - 11%
Obojživelníci představují prastarou skupinu studenokrevných živočichů, jejichž první druhy se na Zemi objevily už před stovkami milionů let. Podrobný atlas obsahuje druhy vyskytující se v západní palearktické oblasti.
zoologie

Obojživelníci

323 Kč
287 Kč
Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
zoologie
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Ptáci - 11%
Tento průvodce nabízí srozumitelný a vizuálně atraktivní vhled do světa ptáků. Kniha obsahuje 100 profilů středoevropských ptáků. Informace jsou velmi přehledně uspořádané – každému druhu je věnována samostatná stránka s přehledným popisem.
zoologie
Ukázky

Ptáci

314 Kč
279 Kč
Ptačí způsoby - 11%
Nová kniha od autorky bestselleru Genialita ptáků přináší zásadní vhled do způsobu ptačí existence i do posledních vědeckých výzkumů a významně posouvá naše pochopení toho, jak ptáci žijí a jak přemýšlejí.
zoologie

Ptačí způsoby

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>