Nejprodávanější Kniha - srpen 2022
přírodní vědy

Planeta Praha - 11%
(1x)
Krajina za hranicemi města je dnes často nudná a jednotvárná. Možná tomu nebudete věřit, ale svou rozmanitostí a nevyzpytatelností je mnohem zajímavějším kusem přírody město, které se neustále mění a je překvapivě pestré.
přírodní vědy
Ukázky

Planeta Praha

449 Kč
399 Kč
Energie - 11%
(1x)
Navýsost aktuální kniha o možnostech využití energie, její produkci i vlivu na změny klimatu z pera světově uznávaného vědce.
přírodní vědy
Ukázky

Energie

359 Kč
319 Kč
O času a vodě - 11%
(3x)

Když byl Andri Snaer Magnason požádán, aby napsal text na pamětní desku za zaniklý ledovec Ok, zaskočilo ho to. Právě na tomto ledovci strávili jeho prarodiče líbánky a stali se zakladateli Islandské glaciologické společnosti.

přírodní vědy
Ukázky

O času a vodě

403 Kč
358 Kč
Ropa - 11%
(1x)
Bez ropy by nebylo globalizace, plastů, běžné přepravy ani současné světové politické mapy.
přírodní vědy
Ukázky

Ropa

359 Kč
319 Kč
Námořní slepota - 11%
(1x)
Přehlížený význam moří pro rozvoj obchodu a moci. Moře představuje pro většinu z nás především symbol letní dovolené. Jenže na mořích a oceánech se toho odehrává mnohem víc. Politický geograf Michael Romancov odhaluje podstatu fenoménu.
přírodní vědy

Námořní slepota

359 Kč
319 Kč
Fyzika nemožného - 11%
(1x)
Autora ve své knize zkoumá, nakolik už věda pokročila a nakolik jsme se přiblížili realizaci technologií, jež zatím fungují jen ve science-fiction. Ukazuje, jak lze simulovat neviditelnost, číst lidské myšlenky, atd.
přírodní vědy
Ukázky

Fyzika nemožného

403 Kč
358 Kč
Hledání mateřského stromu - 11%
Světově uznávaná lesní ekoložka Suzanne Simardová navždy změnila náš pohled na stromy, když odhalila jejich vzájemné propojení i vazby s dalšími rostlinami a zvířaty.
přírodní vědy

Hledání mateřského stromu

448 Kč
398 Kč
Genetics. From Pea to Genome - 12%
Genetika a její projevy vidíme všude kolem nás. Komiks vás provede fascinujícím světem, který se ukrývá v jádrech našich buněk. V anglickém jazyce.
přírodní vědy

Genetics. From Pea to Genome

66 Kč
58 Kč
Výpravy do divočiny - 11%
(3x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
přírodní vědy
Ukázky

Výpravy do divočiny

448 Kč
398 Kč
Stručná historie času - 11%
(1x)
Kniha se stala světovým bestsellerem a byla přeložena do více než čtyřiceti jazyků. Jeden z nejvýznamnějších vědců současnosti v ní odpovídá na otázky jako: Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? atd.
přírodní vědy

Stručná historie času

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 192 položek
1 2 3 .. 20 > >>