Nejprodávanější Kniha - srpen 2022
botanika

Atlas bylin 2 - 11%
(1x)
Nalzenete zde více než 100 planě rostoucích druhů, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu.
botanika
Ukázky

Atlas bylin 2

269 Kč
239 Kč
Houby - 11%
Čtenáři se dostává do rukou druhé, rozšířené a upravené vydání knihy o houbách, ve které je popsáno 177 druhů, avšak informace jsou v ní až o 400 druzích. Obsahuje mnohé poznatky, které se v běžných houbařských atlasech nevyskytují.
botanika

Houby

269 Kč
239 Kč
Rostliny cibulové a hlíznaté - 11%
Kniha o cibulových, hlíznatých a v menší míře i oddenkatých rostlinách představuje zahrádkářům, sadařům i běžným pěstitelům a zvláště milovníkům květin široký výběr druhů, které se dají pěstovat v zahrádkách a sadech, na skalkách a v záhonech.
botanika

Rostliny cibulové a hlíznaté

269 Kč
239 Kč
Herbář ze zahrady přímo na talíř 2 - 11%
Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!
botanika

Herbář ze zahrady přímo na talíř 2

449 Kč
399 Kč
Květiny - Rozpoznejte snadno 100 druhů - 11%
U kraje cesty vás upoutá zajímavá květina – jak se jen jmenuje? S tímto bohatě ilustrovaným průvodcem to zjistíte úplně jednoduše: nejprve se zorientujete podle barvy květu, pak spočítáte okvětní lístky a výběr se zúží pouze na několik druhů.
botanika

Květiny - Rozpoznejte snadno 100 druhů

314 Kč
279 Kč
Jak pěstovat outdoor
Třetí vydání oblíbené knížky o pěstování konopí v podmínkách mírného pásma vám přináší aktualizované informace, které vám pomohou opakovaně docílit kvalitní a bohaté sklizně. Kniha je určena především domácím pěstitelům.
botanika

Jak pěstovat outdoor

252 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

botanika

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

134 Kč
Skalničky - 11%
Čtenářům se předkládá kniha s vynikajícími ilustracemi již zemřelé malířky Jiřiny Kaplické. Kromě základního sortimentu rostlin zahrnuje i méně běžné, leč neméně krásné kultivary a druhy rostoucí volně v přírodě.
botanika

Skalničky

224 Kč
199 Kč
1200 zahradních a pokojových rostlin - 11%
Praktický příruční atlas obsahuje více než tisíc druhů pokojových a zahradních rostlin s podrobnými údaji o pěstování.
botanika

1200 zahradních a pokojových rostlin

629 Kč
559 Kč
Divočina v zahradě - 11%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
botanika
Ukázky

Divočina v zahradě

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>