Nejprodávanější tituly - srpen 2022
počítače

WordPress - 11%
Publikace vás naučí pracovat s uživatelsky přívětivým redakčním systémem, který vám pomůže vytvořit krásné webové stránky, blogy nebo jiné aplikace a spravovat je při jejich provozu.
počítače

WordPress

296 Kč
263 Kč
Začínáme programovat v jazyku Java - 11%
Kniha o programovaní v jazyku Java (v současnosti nejpoužívanějším jazykem pro tvorbu rozsáhlých programů a aplikací) je určena především začátečníkům.
počítače

Začínáme programovat v jazyku Java

404 Kč
359 Kč
Internetový marketing - 11%
Chcete přilákat nové kupující na e-shop či znát efektivitu svých marketingových akcí?
počítače

Internetový marketing

449 Kč
399 Kč
Formální logika a sémantický web - 11%
V rámci této knihy je čtenář seznámen s originálními výsledky autorů na poli formální logiky a sémantického webu. Začíná s pojmem sémantického webu, reprezentací znalostí formální logikou a postupně se dostává ke specifičtějším tématům.
počítače

Formální logika a sémantický web

286 Kč
254 Kč
SQL - Podrobný průvodce uživatele - 11%
Jazyk SQL (Structured Query Language) je účinným nástrojem pro práci s tabulkami v relačních databázích. Umožňuje provádět výběry a řazení záznamů, výpočty, souhrny a spojovat více datových tabulek.
počítače

SQL - Podrobný průvodce uživatele

296 Kč
263 Kč
Internetové právo - 11%
Využíváte Internet ke své práci? Znáte všechny možné právní dopady, které může vaše působení na webu mít? Zorientujte se v problematice internetového práva v uceleném průvodci, který tuto oblast přehledně mapuje.
počítače

Internetové právo

449 Kč
399 Kč
Nejlepší triky pro Photoshop - 11%
Přemýšleli jste někdy o tom, jak byl vytvořen filmový plakát, co jste viděli v kině, a ta super reklama na zadní stránce časopisu? Nebo jak by vypadala obyčejná fotka, kdybyste k ní přidali pár neotřelých hollywoodských efektů?
počítače

Nejlepší triky pro Photoshop

621 Kč
552 Kč
Webcopywriting pro samouky - 11%
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače

Webcopywriting pro samouky

296 Kč
263 Kč
Excel 2013 - 20%
Kniha vás seznámí s novým prostředím Excelu a provede vás od nejjednodušších úprav pracovního prostředí (listu, dokumentu, buňky) přes zadávání vzorců do buněk až po vytváření jednoduchých tabulek, jejich formátování a úpravy.
počítače
Ukázky

Excel 2013

135 Kč
108 Kč
Mistrovství v C++ - 11%
(1x)
Čtvrté aktualizované vydání světového bestselleru vás provede světem C++ od prvních jednoduchých programů až po komplexní projekty.
počítače

Mistrovství v C++

891 Kč
792 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>