Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
ženy

Irena Sendlerová - Anděl z Varšavy - 20%
Životní příběh Ireny Sendlerové (1910–2008) přibližuje osudy členky polského protinacistického odboje, která pomáhala lidem ve varšavském ghettu a podařilo se jí zachránit život více než dvěma tisícům dětí.
ženy
Ukázky

Irena Sendlerová - Anděl z Varšavy

279 Kč
223 Kč
Lhala jsem - 20%

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

ženy
Ukázky

Lhala jsem

269 Kč
215 Kč
Moderní kurandera - 20%

Autobiografický román ženy, která pro české čtenářky objevila příběhy Hernána Mamaniho Knihy o andské moudrosti kuranderů změnily život desetitisícům českých žen.

ženy
Ukázky

Moderní kurandera

249 Kč
199 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
ženy
Ukázky

Nevidím ani tmu

398 Kč
Pilotkou Boeingu 737 - 20%

Obloha pro ni není limitující, je to začátek zábavy! Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší.

ženy
Ukázky

Pilotkou Boeingu 737

249 Kč
199 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ženy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Šťastná za všech okolností - 20%
(1x)

Nic není tak černé, aby se na to nešlo dívat růžovými brýlemi „Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“

ženy
Ukázky

Šťastná za všech okolností

209 Kč
167 Kč
Velká sestra, malá sestra, rudá sestra - 20%
Kniha se zabývá ojedinělým osudem tří sester, které se zapsaly do historie Číny 20. století. Nejstarší Aj-ling (1889–1973) se provdala za H. H. Kchunga (1880–1967), který byl ministrem průmyslu, krátce i předsedou vlády Čínské republiky a rovněž guvernérem Čínské centrály banky.
ženy
Ukázky

Velká sestra, malá sestra, rudá sestra

349 Kč
279 Kč
Zasvěcená - 20%
Zasvěcená je nejen mystickou biografií o hledání smyslu, krásy a moci prostřednictvím čarodějnického života, ale i manifestem svolávajícím všechny magické osoby světa, aby pozvedly své kouzelné hůlky a vytvořily svět, ve kterém chtějí žít.
ženy
Ukázky

Zasvěcená

228 Kč
182 Kč
Doba temna - 20%
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
ženy
Ukázky

Doba temna

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>